25 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Zalaegerszeg korábbi labdarúgója

25 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Zalaegerszeg korábbi labdarúgója
Fotó: police.hu

Traktorral ütközött motorjával, és a helyszínen szörnyethalt május 1-jén egy hahóti balesetben egy fiatalember – számolt be még aznap a rendőrség.

Később a ZTE Labdarúgó Krónika nevű Facebook-csoportban azt írták, hogy a balesetben Fujsz Richárd, a ZTE korábbi labdarúgója hunyt el. A 25 éves fiatalember a Zalaegerszegen klublegendaként tisztelt Fujsz Ferenc fia volt.

Az édesapjára nemcsak arcában, hanem mozgásában, de még tartásában is rendkívül hasonlító fiatal támadó 2002-től nevelkedett a ZTE utánpótlásánál, majd 2016 júniusában mutatkozott be a felnőttek között. Fujsz Richárd 28 NB II-es meccsen három gólt szerzett a csapatban. 2018. nyarán a Pécsi MFC csapatához igazolt, a baranyai megyeszékhelyen szerepelt a 2018-19-es szezonban, ekkor 23 mérkőzésen kétszer volt eredményes. Az elmúlt években a Nagykanizsa futsalcsapatát erősítette – olvasható a megemlékezésben.

Fujsz Richárdtól nevelőegyesülete is búcsúzik:

Fujsz Richárd 25 évet élt, emlékét megőrizzük!

Posted by ZTE FC Zalaegerszeg on Tuesday, May 2, 2023

A Zaol.hu egy szemtanú nyomán azt írta, a motoros már előzött egy személygépkocsit, amikor a traktoros Hahót felé, balra a Csányi utcába szeretett volna bekanyarodni, ekkor karamboloztak. Az ütközés erejétől a motor egy ház kerítésébe csapódott.

A motoros a helyszínen életét vesztette 🕯️

Posted by zaol.hu on Monday, May 1, 2023

Ezek is érdekelhetnek