Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Bűnügy

Beleáll a Fidesz: támogatják, hogy lehessen gyerekekkel erőszakoskodni anélkül, hogy tartani kelljen a gyónáskori kitudódástól

Belföld

Meghátrált a PedoFidesz: mégsem támogatják, hogy lehessen gyerekekkel erőszakoskodni a gyónási titokban bízva

Németh Szilárd ezzel a reggelivel indította a pápai mise napját

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 9-én.
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 9-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

„Korai, de kiadós reggeli a Dunakanyarban”

– mindössze ennyi szöveggel vezette fel a nemzet rezsi- és kalóriaharcosa, Németh Szilárd a vasárnapi reggeli kajafotóját a Facebookon, mely ránézésre egy mindenféle furmányos fúziós fordulatot nélkülöző rántotta:

Korai, de kiadós reggeli a Dunakanyarban.

Posted by Németh Szilárd on Saturday, April 29, 2023

Akik követik a fideszes politikus gasztroinfluenszerkedését, talán észreveszik, hogy ez az étel most némileg alulmúlja például a tyúklábaktól hemzsegő húsvéti menüt, és olyan szürreális találkozásoknak sem adott teret, mint a makarónis lecsó. Bízunk benne, hogy Németh hamarosan visszatalál a polgár- és epepukkasztó gasztroösvényére.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!