Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Húsdarálóba szorult egy kétéves kislány keze, sokkoló fotón mutatta meg a Heim Pál Gyermekkórház

Megmentették az orvosok a kezét.

Húsdarálóba szorult egy kétéves kislány keze, a Heim Pál Gyermekkórház kézsebészei azonban sikeresen megmentették a gyermek végtagját, akit a húsdarálóval együtt szállítottak be az intézmény osztályára, és erről megrázó fotó is készült.

„Igen, sajnos mindenki jól látja… azok az ujjacskák egy 2 éves kislányé… Az elektromos húsdarálóval együtt szállították Sebészeti Osztályunkra, ahol kézsebészeink, Dr. Wéber Gabriella és Dr. Füle István a gyermek csont, ideg és in sérüléseit vértelenségben megműtötték. A műtét után a sérült szövetek keringése rendeződött, fertőzésre utaló jeleket nem észleltünk, ezért bízunk benne, hogy a gyermek keze teljes funkcióval helyre fog állni”

– számolt be a bravúrról a Heim Pál Gyermekkórház a Facebook-oldalán, hozzátéve: „Dr. Nagy Anikó főigazgató főorvos minden egyes csoda után, különleges, országosan is egyedi műtétek és intenzív életmentő ellátások alkalmával külön köszönetet mond orvosaink és ápolóink felelősségteljes munkájáért, akik fáradhatatlanul dolgoznak azon, ami a feladatunk: a gyermekek legmagasabb szintű gyógyítása.”

Igen, sajnos mindenki jól látja… azok az ujjacskák egy 2 éves kislányé…😔 Az elektromos húsdarálóval együtt…

Posted by Heim Pál Gyermekkórház on Saturday, April 22, 2023

A posztban megjegyzik, évente közel 2 millió beavatkozást végeznek az intézményben, e teljesítmény miatt a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet ma Európa egyik legnagyobb önálló gyermekkórháza.

Kapcsolódó friss hírek