Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Kigyulladt egy csarnoképület Fóton, az autópályát is le kellett zárni

Kigyulladt egy csarnoképület Fóton vasárnap, a tűz átterjedt az ingatlannal egybeépített autószalonra is: akkora a füst, hogy lezárták az M3-as autópályát Budapest felé a 19-es kilométernél.

A katasztrófavédelem közlése szerint az oltási munkálatok idejére a forgalmat elterelik, a sztráda másik irányában lassítják a forgalmat.

A fóti Fehérkő utcában álló kétszintes, autószerelő üzemként is működő csarnoknál az előtető alatt tárolt anyagok kaptak lángra mintegy kétszáz négyzetméteren.

Csarnoképület égett Fóton 🔥Egy kétszintes, autószerelő üzemként 🚗🔧 is működő csarnoképület előteteje alatt tárolt anyagok kaptak lángra mintegy 2️⃣0️⃣0️⃣ négyzetméteren Fóton, a Fehérkő utcánál. A tűz 🔥 az épület szendvicspaneles tetőszerkezetére is átterjedt. A fővárosi hivatásos, a szentendrei hivatásos és az önkéntes, valamint a fóti önkéntes tűzoltók 🧑‍🚒 a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett 7️⃣ vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Az egységek a munkálatok közben létraszer 🚒 segítségével megbontották a tetőszerkezetet, és sikeresen kimentették az épületben álló gépkocsikat 🚗, amelyekben a tűz nem tett kárt. A füstképződés miatt az M3-as autópályát a Budapest felé haladó irányban, a mogyoródi lehajtónál lezárták ❌, a forgalmat elterelték, a sztráda másik irányában pedig forgalomlassítást rendeltek el a munkálatok idejére. A forgalom azóta már újra megindulhatott az érintett útszakaszon ⬆️⬇️. Az utómunkálatokra a pilisszentiváni és a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók is kiérkeztek.📹: FKI Videóstúdió

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Sunday, April 16, 2023

Nagy erőkkel vonultak ki a Fót Fehérkő utcai tűzhöz!Részletekről később.

Posted by Keszi Channel on Sunday, April 16, 2023

A tűz az épület szendvicspaneles szerkezetű tetőszerkezetére is átterjedt, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgozó, fővárosi hivatásos, a szentendrei hivatásos és önkéntes, valamint a fóti önkéntes tűzoltók hét vízsugárral oltanak, létraszerrel megbontják a tetőszerkezetet.

A tüzet a csarnoképület homlokzati és alsó szintjén már sikerült megfékezni.

Sérültről szerencsére nem tud, a tűz miatt keletkezett sűrű fekete füst viszont messziről is látható.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz