Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Hollik István 11-szer ismételte el mai közleményében, hogy dollár, és 5-ször, hogy gurul

Ezzel valószínűleg új rekord született a „guruló dollárok” témájú kormányzati papagájkodásban.

RövidenRöviden
Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én.
Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem egyszeri, hanem folyamatosan működő dollárhálózattól nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz – magyarázta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott szombati videónyilatkozatában.

Hollik István közölte: „kezdetben azt gondolhattuk, hogy a dollárbaloldal külföldi finanszírozása egyszeri dolog volt”. Mára azonban egyértelművé kezd válni, hogy folyamatosan működő dollárhálózatról van szó, ahol a „mai napig nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz és a dollármédiához egyaránt”!

A Nemzetbiztonsági Bizottságnak bemutatott, nyilvánosságra hozott jelentés, valamint a sajtóban megjelent információk mind abba az irányba mutatnak, hogy a dollárok több csatornán keresztül is gurulnak annak érdekében, hogy a magyar politikát befolyásolják – mondta.

Azzal is riogatott: a dollárbaloldal bukott miniszterelnökjelöltje, Márki-Zay Péter is megerősítette több nyilatkozatában, hogy a „dollárokból van még, az messze nem fogyott el”.

Hollik István szerint „nagyon úgy néz ki”, hogy több dollár gurult be a választások óta, mint azok előtt összesen. Pedig tudjuk, hogy az sem volt kevés, 4 milliárd forint – jegyezte meg.

Megfogalmazása szerint ugyanakkor egyre többet tudunk a guruló dollárok ügyében: ismerjük azokat, akiknek a zsebébe kerültek, és ismernek néhányat a finanszírozók közül is. A pénz nagyobb részéről még mindig nem tudjuk, hogy honnan érkezett – méltatlankodott,

mindent elrontva végül ezzel az „érkezett” szóval, hiszen eddig arról beszélt, hogy gurult.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát

Schiffer Andrásnak a Hír TV propagandistája súgta, hogy mit „fog akarni” mondani

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány