Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Előre megyünk, nem hátra: népkonyha-szolgáltatás indult Szolnokon

Élelmiszercsomag- és ebédosztás a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége rendezésében a Népligetben 2019. december 25-én.
Élelmiszercsomag- és ebédosztás a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége rendezésében a Népligetben 2019. december 25-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Őrületes tempóban fejlődik Magyarország, miközben Tóth Gabi házépítési kálváriáját próbáljuk túlélni, azért vannak itt ünnepelhető sikerek is:

népkonyha-szolgáltatást indított keddtől Szolnokon a Cívis Szociális Étkeztetési Központ!

A szolnoki polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a központ naponta egyszer egy tál meleg ételt ad hétfőtől péntekig (ünnepnap kivételével) azoknak a szociálisan rászoruló 18 éven felüli, szolnoki lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező lakosoknak, akik más étkeztetési formát nem vesznek igénybe.

A rászorultságot nem vizsgálják, csak az igényt kell jelezni és adatkezelési nyilatkozatot kitölteni. Az ételt öt ponton osztják: az Alcsi, illetve a Széchenyi városrészben, Szandaszőlősön, a Pletykafaluban és az Indóház utcában – tájékoztattak. Az átvételt aláírással kell igazolni.

Húsvét után elindítja a Cívis Szociális Étkezési Központ a Népkonyha szolgáltatást Szolnok városában.

Posted by Szolnok város hivatalos oldala on Thursday, April 6, 2023

Az adatkezelési nyilatkozatokat az info.szolnok.hu oldalról lehet letölteni vagy személyesen átvehetők az osztópontokon, a városháza portáján és a Kossuth téri belvárosi ügyfélközpontban. A kitöltött adatkezelési nyilatkozatokat az érdeklődők az osztópontokon adhatják le, ahol az ételosztás időpontját is megtudják – szerepel a közleményben.

Mint írták: az április 11-ei héten azok vihetik el a napi egyszeri meleg ételt, akik március 27-ig kitöltve, aláírva leadták az adatkezelési nyilatkozatot. Az ezt követően benyújtott igényléseknek a szolgáltató április 17-től tud eleget tenni, és a szolgáltatás folyamatosan igényelhető.

Az MTI érdeklődésére Gyuricska Éva, a szolnoki polgármesteri hivatal sajtószóvivője elmondta, hogy a népkonyha-szolgáltatást jelenleg több mint 300-an veszik igénybe.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt