Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Rózsa György visszatér a képernyőre

Rózsa György visszatér a képernyőre
Fotó: TV2

Közel harminc év után néhány exkluzív adás erejéig újra Rózsa György vezeti majd a ’90-es évek egyik kedvenc vetélkedőjét, az idén márciusban feltámasztott Zsákbamacskát – írja a Media1 a TV2 közlése nyomán. A 75 éves tévés ikonnak Majka és Pápai Joci adja át a házigazda szerepét.

„Megtisztelőnek éreztem a TV2 felkérését. Találkozás ez egy régi szerelemmel – három évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt – jutalomjáték!”

– nyilatkozta Rózsa György, aki azért elgondolkodott, hogy vajon 75 évesen bírja-e majd a hosszú felvételeket, és elfogadják-e a fiatal játékosok, de úgy tűnik, ezzel sem volt gond.

„Szinte visszafiatalodtam. A TV2 vezetése és a stáb mindent megtettek, hogy jól érezzem magam. Nagyon megható volt, hogy a felvételek után a kollégák megköszönték a jó hangulatú közös munkát” – fogalmazott a veterán műsorvezető, akit elmondása szerint a játékosok hihetetlen szeretettel fogadtak, és az adások elején hosszú percekig tapsoltak.

A Zsákbamacska április 16-án vasárnap 19.15-kor lesz látható a TV2-n, hétköznap pedig esténként 19.50-kor. A műsorban Rózsa György segítője a Dancing with the Stars táncosa, Stana Alexandra lesz.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban