Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Adószám nélkül tevékenykedő masszőrt buktatott le a NAV

Több mint 150 millió forintot csalt össze különböző, nem mindig teljesített szolgáltatásokért.

RövidenRöviden
Adószám nélkül tevékenykedő masszőrt buktatott le a NAV

Jelentős bírságra számíthat az a masszőr, akinek nem volt adószáma, és a közösségi médiában többször módosított felhasználónéven, ismert emberekkel népszerűsítette tevékenységét – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal hétfőn.

Egy adóellenőrzés során derült ki, hogy a kezeléseihez több százezer forintos csomagokat kínáló masszőr a szolgáltatást nem minden esetben teljesítette, holott azok ellenértékét átutalással előre kifizettette az ügyfeleivel. Ezeket az összegeket nem utalta vissza – írta közleményében a NAV.

Az ellenőrzés során az is kiderült, hogy bár az utalást a masszőr nem minden esetben saját bankszámlájára kérte, ezek az összegek is az ő bevételeit képezték. Két és fél év alatt több mint százötvenmillió forintot utaltak át különböző szolgáltatásokért az ügyfelei.

A megkárosított ügyfelek az egyik kereskedelmi televízió riportjában mondták el, hogy a masszőr olyan ismert emberekkel hirdette tevékenységét, akiknek állítólag szintén végzett masszázst – közölték.

Mivel tevékenysége végzéséhez nem rendelkezett adószámmal, a NAV bejelentkezési kötelezettség elmulasztása miatt azonnali bírságot szabott ki rá. A bevallani és befizetni elmulasztott adót a revizorok egy újabb ellenőrzés során állapítják meg; bevételének szándékos eltitkolása miatt a masszőr 200 százalékos bírságra számíthat – olvasható az adóhatóság közleményében.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Két bangladesi férfit találtak egy autó alvázában az M1-esen

Száz díszmadarat próbált egy bolgár férfi Hollandiába csempészni

1,1 millió eurót talált a NAV egy sparos szatyorban, egy limitált szériás Ferrari csomagtartójában

Távoltartást kért korábban a Tamásiban meggyilkolt nő, a bíróság nem találta megalapozottnak, ezután a férje megölte

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Az ügyészség úgy tudja, nem tűntek el iratok „az úgynevezett Völner-Schadl-ügyben”