Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Hamarosan vége a háborúnak: a KDNP vezetősége felkérte Hölvényi György európai uniós parlamenti képviselőt, hogy legyen a béke szószólója

Ma is nagyot alkottak a KDNP heréi.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a lakiteleki Hungarikum Ligetben tartott sajtótájékoztatón 2023. április 1-jén.
Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a lakiteleki Hungarikum Ligetben tartott sajtótájékoztatón 2023. április 1-jén. Fotó: MTI/Mészáros János

A Kereszténydemokrata Néppárt vezetősége felkérte Hölvényi Györgyöt, a párt európai uniós parlamenti képviselőjét, az Európai Néppárt frakciójának tagját, hogy legyen a béke szószólója – jelentette be Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető főtitkára szombaton Lakiteleken.

A párt Giesswein Sándor nevét viselő, a lakiteleki Hungarikum Ligetben zajló „szakmai összejövetelén” tartott sajtótájékoztatón Latorcai Csaba elmondta: a KDNP vezetősége a béke érdekében született döntés értelmében arra kérte Hölvényi Györgyöt, ismertesse az Európai Parlamentben a magyar Országgyűlés pénteken elfogadott „békéért kiáltó”, békepárti határozatát, amely az orosz-ukrán háború egyéves évfordulója alkalmából született. És tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az Európai Néppárt térjen vissza a kereszténydemokrata alapító atyák örökségéhez, és álljon át a háború oldaláról a béke oldalára – tette hozzá.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a találkozó fontosságát hangsúlyozva kiemelte: a kereszténydemokrácia fontos értéket képvisel a magyar politikában. A Kereszténydemokrata Néppárt frakciója 19 képviselőjével a második legerősebb képviselőcsoport jelenleg az Országgyűlésben!

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten