Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Novák Katalin most Törökországba utazik

Novák Katalin most Törökországba utazik
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Novák Katalin fideszes köztársasági elnök március 29. és 31. között – a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok százéves évfordulója alkalmából – hivatalos látogatásra utazik Törökországba.

A Sándor-palota Kommunikációs Igazgatóságának keddi közlése szerint a köztársasági elnök ellátogat többek között Ankarába, valamint az ország földrengés sújtotta területeire is.

Az államfő három napos törökországi látogatásának politikai, humanitárius és kulturális vetülete is lesz és tükrözi majd a két ország közötti szövetségesi, baráti kapcsolatokat.

Novák Katalin Ankarában találkozik majd Recep Tayyip Erdogán török elnökkel. Ezt követően az államfő ellátogat a földrengés sújtotta területekre is, ahol első kézből tájékozódik majd arról az emberfeletti munkáról, amellyel a februári földrengést követően 167 magyar szakember és 29 mentőkutya összesen 35 ember életét mentette meg – közölte a Sándor-palota.

Novák Katalin fizetése 5,2 millió forintra emelkedett, és ezért pontosan annyit kell dolgoznia, mint amennyit államfői munkássága ért: nagy büdös semmit

Orbán Viktor pénteken Törökországban fog szónokolni

Felfüggesztik a Kúriai Döntések című folyóirat kiadását, amiben a kegyelmi botrányt kirobbantó határozat is megjelent

Súlyos bejelentést tett az ukrán rendőrség

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik