Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Meg akartak erőszakolni egy 15 éves lányt Újbudán

Meg akartak erőszakolni egy 15 éves lányt Újbudán

Gyorsított eljárásban első fokon négy év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság egy román férfit, aki egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt még február 28-án este.

A Fővárosi Főügyészség hétfőn azt közölte, hogy a 27 éves férfi február 28-án este „a XI. kerületi Költők Parkjában találkozott a kiskorú sértettel, ahol beszélgettek, majd később felmentek a férfi XI. kerületi lakásába, ahol folytatták a társalgást és közben alkoholt fogyasztottak”.

A közlemény szerint „egy idő elteltével a lány úgy döntött, hogy mivel későre jár, hazamegy, ezért felállt és elindult a szobából kifelé”. A férfi ekkor megragadta a sértett kezét, majd az ágyra rántotta a lányt és erőszakoskodni kezdett vele.

A sértett a lábaival eltolta magától a férfit, aki azonban nem hagyott fel a támadással, testi erőfölényét kihasználva lerángatta a lányról a nadrágját. A sértett továbbra is kitartóan védekezett, megrúgta a vádlott fejét, a férfi orra és a szája is vérezni kezdett, majd meg is harapta a férfit, aki végül a lány kitartó ellenállása miatt felhagyott a támadással.

A főügyészség közleménye szerint a Budai Központi Kerületi Bíróság a vádlottat 18. év alatti személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt 4 év fegyházbüntetésre ítélte, valamint végleges hatállyal eltiltotta a kiskorúakat érintő valamennyi foglalkozástól. A bíróság – ügyészi indítványra – fenntartotta a vádlott letartóztatását a másodfokú eljárás befejezéséig.

Az ítélet nem jogerős, az ellen a vádlott és a védő fellebbezést jelentett be – áll a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz