Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Gyurcsány: Orbán „múló ficam”, „szerencsétlen flótás nagy mellényben”

Soha el nem múló Ferenc elemzett.

Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

„A gyermetegség nem erő, hanem éretlenség, gyengeség, dac” – kezdte szombati Facebook-értekezését Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke nem váratlan őszinteségi rohamot kapott, hanem az Orbán-kormány legújabb zsarolási ügyét értékelte.

„A magyar kormány most már bevallottan azért késlelteti Svédország csatlakozását a NATO-hoz, mert svéd politikusok korábban bírálták a magyar kormányt ebben vagy abban. Aki összetéveszti a politikát a történelemmel, az alulmarad. A politikát a politikusok csináljak, a történelmet a népek. És a nép hosszabb távon erősebb bármely politikusnál. A politikusi görcs, bosszú, értetlenség, gőg, hatalmi vágy vereséget szenved a történelmi népakarattal szemben. Magyarországon is ez fog történni”

– írta Gyurcsány, azt jósolva: „Svédország NATO tagország lesz. A magyar kormányfő meg múló ficam a magyar történelemben.”

„Szerencsétlen flótás nagy mellényben” – utalt Orbán Viktorra.

A gyermetegség nem erő, hanem éretlenség, gyengeség, dac. A magyar kormány most már bevallottan azért késlelteti…

Posted by Gyurcsány Ferenc on Saturday, March 25, 2023

Kapcsolódó friss hírek