Lelőtte feleségét, majd öngyilkos lett egy férfi Mohácson, búcsúlevelet hagyott hátra

Részlet a rendőrség helyszíni videójából.
Részlet a rendőrség helyszíni videójából.

Lelőtte feleségét, majd magával is végzett egy férfi csütörtök éjjel Mohácson. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfi nem sokkal éjfél előtt tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy lelőtte a feleségét, és magát is meg fogja ölni.

A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd a házhoz érve megpróbálták elérni a férfit, azonban a kapcsolatfelvétel sikertelen volt. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége bement a házba, és a 66 éves nőt és 74 éves férjét is holtan találta az épületben.

A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét felesége súlyos betegségével indokolta.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy lövéssel először a feleségét, majd egy újabb lövéssel magát ölte meg. Az elkövetéshez használt pisztolyt a nyomozók lefoglalták.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított eljárást az ügyben, a bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Ezek is érdekelhetnek