Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Nagy Feró: az európai, amerikai világrend ellen kell lázadni, nem a rendszer ellen, amit a nép megszavazott

Elmagyarázta a bácsi, milyen a jó lázadás.

Nagy Feró Kossuth-díjas orbánista muzsikus.
Nagy Feró Kossuth-díjas orbánista muzsikus. Fotó: Facebook/Ferenc Nagy

„Pofátlanul azt tudom mondani, hogy sok olyan műsorvezető kéne, amilyen én voltam. Szabad garázdálkodás a rádió hullámain, ami egy kereskedelmi adónál szinte elképzelhetetlen”

magyarázta az Indexnek Nagy Feró, akit annak kapcsán keresett az egykoron szebb napokat is látott lap, hogy a zenészt is beválasztották a magyar popkultúra fejlesztésére életre hívott Petőfi Zenei Társaság tagjai közé.

Nagy Feró szerint Magyarországon most egy csomó Erdő Péter dönt arról, hogy mi a jó zene, ami nem jó, és úgy véli, teret kellene adni a tehetséges, ámbár a rádiókba be nem jutó magyar zenészeknek.

A nemzet LMBTQ-gúnyoló, Gyurcsány-megállító, NER-rajongó seggnyalója csótánya szerint a jelenlegi rockzene is szóljon be a hatalomnak. Csak ne a magyarországinak, hanem:

„Európa próbál megregulázni minket, ahogy annak idején a Szovjetunió tette. Az ellen kell lázadni, nem a rendszer ellen, amit a nép megszavazott, és azt mondta, ez legyen. Lázadhat tőlem, nem baj, az is jó, de a világrend ellen kéne lázadni. Az ellen, hogy én mint férfi jogot kaptam arra, hogy szüljek gyereket. Ez képtelenség, ilyen nincsen. Kaptam egy jogot, amivel nem tudok élni. Ez ellen lázadni kell, ez hülyeség. Az ellen kell lázadni, ami most itt, Európában folyik, de Amerikában is. Itt nem kell letérdelni, nekem nincs lelkifurdalásom a rabszolgák miatt. Akiknek van, azok térdeljenek folyamatosan”

– hordott össze hetet-havat a Beatrice frontembere, tanúbizonyságot téve, hogy jó helyre ment a Kossuth-díj és a Petőfi-díj.