Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Kösd fel a gatyád, Európa: megnyitotta brüsszeli képviseleti irodáját a közmédia

„A közmédia a hitelesség, a tényszerűség bázisa a magyar hírpiacon.”

Papp Dániel, az MTVA korábban hírhamisításért elítélt vezérigazgatója beszédet mond a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) brüsszeli képviseleti irodájának ünnepélyes megnyitásán 2023. március 21-én.
Papp Dániel, az MTVA korábban hírhamisításért elítélt vezérigazgatója beszédet mond a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) brüsszeli képviseleti irodájának ünnepélyes megnyitásán 2023. március 21-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Bemutatta Brüsszelben megnyitott képviseleti irodáját a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap. A magyar érintettségű, valamint az európai politikai történések mellett az uniós döntéshozatalhoz kapcsolódó eseményekről és közéleti témákról tudósító propagandisták Európa fővárosának szívében a legmodernebb technikai feltételeket biztosító központban dolgozhatnak – írja az MTI.

Az iroda adottságai – központi elhelyezkedése, a 21. századi követelményeknek megfelelő infrastruktúrája – kiváló lehetőséget nyújtanak a tudósítók munkájának megkönnyítésére, ezáltal a közmédia nézőinek és hallgatóinak még magasabb színvonalú kiszolgálására – így a közlemény.

Papp Dániel, a közmédia korábban hírhamisításért jogerősen elítélt vezérigazgatója a megnyitón állítólag olyanokat vartyogott, hogy

„a közmédia a hitelesség, a tényszerűség bázisa a magyar hírpiacon”!

„A magyar közmédia elemi kötelessége, hogy minden hazánkat érintő eseményről tudósítsunk, felületeinken megszólaltassuk az érintetteket. A törvényben, kódexben és szabályzatokban deklarált feladatunk mellett ösztönzőnk, hajtóerőnk – ami nem engedi, hogy megelégedjünk azzal a teljesítménnyel, amit most végzünk – a credónk: a folyamatos innováció, a fejlődés. Kreatív erőfeszítéseket kell tennünk, hogy a magyar társadalom a leggyorsabb, legpontosabb tájékoztatást kapja az őket érintő eseményekről – méghozzá elsőkézből”- fogalmazott a főpropagandista.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz