Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Havi 120 ezres fizetésért keres diákmunkásokat a NAV

1500 forintos órabérért lehet menni programozni, majdnem annyiért, mint a Burger Kingbe krumplit sütni.

Végzős hallgatók fogadalomtétele a Debreceni Egyetem tanévzáró ünnepségén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. július 4-én.
Végzős hallgatók fogadalomtétele a Debreceni Egyetem tanévzáró ünnepségén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. július 4-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Gyakornoki programot indított, és akár havi százhúszezret is fizet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az egyetemistáknak – derül ki a Magyar Nemzet propagandacikkéből, amelyben úgy fogalmaznak, „a jelek szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal komolyan veszi a digitális átállást” és „akár havi 120 ezer forintban is reménykedhetnek” a hallgatók.

A NAV gyakornoki programjára informatikai képzést nyújtó egyetemeken toborozza új munkatársait, és a nem túl magas fizetés mellett tapasztalatszerzés lehetőségével csábítja a fiatalokat.

A felhívás szerint a végzős egyetemisták a program során tényleges informatikai szakmai munkát – pl. programozási, tesztelési feladatokat – végezhetnek heti 20 órában. Cserébe 1500 forintos órabért és maximum 120 ezer forintot kaphatnak havonta. (Összehasonlításul: a Burger Kingben már tavaly januárban is 1727-2185 forint volt az alap órabér.)

Az olcsó diákmunkaerőt Budapest mellett Baján, Egerben, Salgótarjánban, Veszprémben, Győrben, Miskolcon, Pécsen, Székesfehérváron, Szombathelyen és Zalaegerszegen is toborozza az adóhatóság.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten