Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: magyar kézbe magyar fegyvert!

Megszólalt a „béke hangja”.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b2) és Vargha Tamás, a minisztérium parlamenti államtitkára (b) a honvédség toborzását támogató kampány nyitórendezvényén a Bálna Budapestben 2023. február 13-én.
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b2) és Vargha Tamás, a minisztérium parlamenti államtitkára (b) a honvédség toborzását támogató kampány nyitórendezvényén a Bálna Budapestben 2023. február 13-én. Fotó: MTI/Mónus Márton

„Hosszútávú célunk, hogy magyar fejlesztésű fegyverek gyártásával, hazai beszállítói hálózattal rendelkezzünk, ami stratégiai fontosságú Magyarország biztonsága szempontjából”

– ontotta ki magából Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter szombaton a Facebookon egy lövöldözős videó felvezetéseként.

Magyar kézbe magyar fegyvert!

Magyar kézbe magyar fegyvert❗️🇭🇺 Hosszútávú célunk, hogy magyar fejlesztésű fegyverek gyártásával, hazai beszállítói hálózattal rendelkezzünk, amely stratégiai fontosságú Magyarország biztonságának szempontjából.A Lőkísérleti Vizsgáló Osztálynál jártam Táborfalván. ⬇️

Posted by Szalay-Bobrovniczky Kristóf on Saturday, March 18, 2023

A videóból kiderült, hogy a miniszter, aki vért izzadva próbálja a jobb sorsra érdemes fiatalokat a hadsereg felé terelni, a táborfalvai Lőkísérleti Vizsgáló Osztálynál járt, ahol a Magyar Honvédségben rendszeresített kézifegyvereket tesztelik!

„Itt tesztelik azokat az eszközöket, amelyek hosszú évek óta tartó munkával hamarosan a Magyar Honvédségben rendszeresített magyar gyártmányú kézifegyverek lesznek. Pisztoly, golyószóró, gépkarabély, géppuska”

– sorolta a béke hangján.

A kaszinótulajdonos luxusminiszter arra is kitért, hogy ezeket az eszközöket magyar mérnökök fejlesztésével, Magyarországon fogják gyártani, és Táborfalván, a Lőkísérleti Vizsgálati Osztálynál fogják tesztelni. „Ez a munka már zajlik. A békéhez erő kell, folytatjuk a munkát” – magyarázta.