Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Lezuhant egy férfi a Puskás Aréna oldaláról, videón a durva baleset

Súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett.

Ünnepi díszkivilágításban a Puskás Aréna az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulóján 2023. március 15-én.
Ünnepi díszkivilágításban a Puskás Aréna az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulóján 2023. március 15-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Súlyosan megsérült egy férfi, miután több métert zuhanva leesett a Puskás Aréna egyik pilonjáról csütörtök este, amikor a Fradi-Bayer Leverkusen Európa-liga meccset játszották.

A hvg.hu-hoz eljutott videón hallani, ahogy a biztonsági őr hangosan kérdezi a lefelé mászó férfitól, hogy mit csinál, és megkéri, hogy másszon vissza. A férfi azonban folytatta útját, majd egy ponton hatalmas csattanással lezuhant.

A lap megkeresésére az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, valamint felmerült a gerincsérülés gyanúja is. A rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták és traumatológiai osztályra szállították.

Hogy miként jutott ki a férfi a pilon külső részére, az nem tisztázott. A hvg.hu kérdésekkel fordult a Nemzeti Sportközpontokhoz, a Puskás Aréna fenntartójához, egyelőre azonban nem kaptak választ.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban