Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

A webshop kényelmes, a hagyományos bolt viszont egyedi élményt nyújt

A webshop kényelmes, a hagyományos bolt viszont egyedi élményt nyújt

Az internetes vásárlás már évek óta nagy népszerűségnek örvendett, a pandémia óta azonban a vásárlások jelentős része áttevődött a virtuális térbe. Nem is lenne ezzel igazán semmi probléma, hiszen teljesen járható út, hogy az otthonod kényelméből válogatsz kedvedre, elidőzve bármennyit úgy, hogy nem zavar meg sem egy tolakodó eladó, sem egy tapintatlan vásárló. De valahogy mégis hiányzik belőle a varázslat. Hogy a kezedbe fogd, megforgasd, megnézd.

Mai cikkünkben azt taglaljuk, miért lenne érdemes a webshopban kinézett termékeket élőben is megtekinteni.

Igazi kaland!

Vibrátort rendelni az Erotikashow.hu oldaláról nem nagy örödöngösség, sőt, rendkívül diszkréten és gyorsan megoldható. Problémát csak az okozhat, hogy akkora kínálattal szembesülsz, hogy bizony beletelik majd egy kis időbe, mire eldöntöd, élethű, felcsatolható, páros, léghullámos, okos- vagy csiklóizgatós darabot válassz. Sebaj, az internet korlátlan, a hétvége hosszú, lehet kattintgatni.

Vagy épp dönthetsz úgy is, hogy egy életed, egy halálod, felkerekedsz, és ellátogatsz a webshophoz tartozó üzletbe, és a saját szemeddel nézed meg, a saját kezeddel tapogatod meg, hogy milyen vibrátorok várnak rád. A próbafülke fogalma itt azért némileg beszűkül – teljesen érthető módon.

Ha döntöttél, bizonyára ezer kérdés dübörög a fejedben, ezekre igyekszünk most válaszolni!

Mire számíts egy szexshopban?

Először is törölj ki minden előítéletet, feltételezést a fejedből, mert a filmekkel ellentétben senki sem fog ott leteperni, de kinevetni sem.

Amit viszont érdemes követned:

  1. Tájékozódj előre a webshopon, hogy azért nagyjából tudd, mit keresel. Jó, ha előre feltérképezed a kínálatot, hiszen úgy vibrátorból, mint óvszerből vagy síkosítóból számtalan változat kapható. Jobban fogod élvezni a látogatást, ha célirányosan tudsz nézelődni, és nem is érzed majd magad annyira elveszettnek.
  2. Érdemes nem felajzott állapotban odamenni, mert akkor többet fogsz pakolni a kosaradba – az élelmiszerbolt analógiájára gondolj csak! Könnyű elcsábulni, hiszen annyi izgató dolog vár ott rád, mégis óva intünk a túlköltekezéstől!
  3. Bátran élj a lehetőségekkel! Ha van teszter, ha találsz kitéve kóstolót, ne állj ellen, azért van, hogy élményt szerezzen neked.
  4. Kérdezz bátran az eladótól, nem te leszel az első, akit információkkal lát el, ugyanakkor óvatosan tedd, ne légy tolakodó! Míg a gyümölcsösnél megkérdezheted, hogy melyik barackra esküszik az eladó, itt hagyd, hogy ő döntsön, kíván-e személyes élményeket megosztani veled.
  5. A humor herold énedet hagyd kint, nem vicces minden eszközhöz valami “poént” társítani, más vásárlók választásának méregetése és becsmérlése pedig kifejezetten tilos.

Egy élmény vár rád!

Ha betartod a fenti aranyszabályokat, hidd el, nem fogod megbánni a látogatást, egész különleges élmény vár ott rád amellett, hogy fantasztikus erotikus játékszerekkel gazdagodsz!