A férfi fülbevaló viselésével még egyedibb stílus alakítható ki!

A férfi fülbevaló viselésével még egyedibb stílus alakítható ki!

Napjainkban a férfi fülbevalók éppúgy az önkifejezés eszközei, mint a nők esetében a romantikus kiegészítők. Fontos azonban, hogy egyéni adottságainkat is figyelembe vegyük a választás során. Az alábbiakban elkalauzolunk a férfi fülbevalók világába!

Személyes adottságok és egyéni stílus

A legideálisabb darabokat úgy találhatod meg a legkönnyebben, ha elsőként egyéni sajátosságaidat veszed alapul. Az arcforma és a bőrtónus is döntő ennek tekintetében. A világosabb arcbőrrel rendelkezőknek az ezüst és fehér kiegészítők állnak a legjobban. Ellenben egy kreol, sötétebb bőrhöz az arany ékszerek passzolnak. Javasoljuk, hogy nézz szét a WEARING.hu férfi fülbevaló választékában, ahol kedvedre válogathatsz a stílusos, egyedi fülékszerek között!

Remek választás a háromszög, huggies modell, amely körbeöleli a fület vagy a dögös ász kártyalapos, ha valami igazán ütősre vágysz.

Mielőtt azonban bármelyik mellett letennéd a voksod, térjünk vissza az arcforma jelentőségére! Karika és a kör alakú kiegészítők javasoltak az ovális arcformát birtoklóknak, míg a szív alakú archoz a legideálisabbak az egyenes, hosszúkás típusok. A szögletes formákhoz az íves modellek passzolnak. A kerek arcúaknak pedig a szögletes ékszerek a legmegfelelőbbek.

Az általános támpontok csupán ajánlások, sokkal fontosabb, hogy jól érezd magad a viselése közben, emellett erősítse a meglévő stílusod. Az extravagáns külső megköveteli, hogy egyedi fülbevalókkal mutasd meg a világnak egyéniségedet.

Öltözethez illeszkedő férfi fülbevaló a harmonikus megjelenésért

Ahogyan a karórának, úgy minden egyéb kiegészítőnek passzolnia kell az öltözékhez. Az egyes részek ezáltal alkotnak harmonikus egészt. Gondolunk például a mandzsettagombokra és a csatokra, no és persze az ékszerekre.

A ruházat stílusát is célszerű figyelembe venni, vagyis egy elegáns öltöny mellé szolidabb fülbevaló passzol, míg egy vagány ing és farmer kombinációjához nyugodtan választhatsz ütősebb darabokat is.

Az ezüst tulajdonképpen bármely alkalomra ideális, egy visszafogottabb példány nagyszerű alapdarabként is. Ahogyan egy dögös fülbevaló kíséretében pedig sokkal merészebb külsővel hódíthatsz koncerteken, randikon, bulikon.

Fejezd ki személyiségedet merész fülbevalóval!

A férfi fülbevalók egyre bővülő köre lehetőséget kínál, hogy még jobban megmutathasd saját, egyéni stílusodat. Ráadásul a személyiséged erősítése mellett a hangulatod is feldobhatod. Miért ne kezdenéd a hétfő reggelt egy vagány fülékszerrel? Unalmas készülődés helyett válogass a nem mindennapi kiegészítőkből!

Az ékszerek mindig is életünk szerves részét képezték. Akár egy rendhagyó eseményen kell megjelenni vagy csak egy baráti találkozón, a cél mindig ugyanaz, kiemelkedni a tömegből.

Egyedi darabok által üzenhetsz is a környezetednek, ehhez pedig megannyi különleges motívum áll rendelkezésedre!

Ezek is érdekelhetnek