Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Novák Katalin polihisztor „alezredes” férje a Pénzmúzeum tárlatvezetőjeként is kipróbálta magát

Veres István, a Magyar Nemzeti Bank pénz- és devizapiaci igazgatója, Novák Katalin köztársasági elnök férje (j) beszél a Szent Anna Görögkatolikus Gimnázium és Technikum diákcsoportjának tartott rendhagyó tárlatvezetésen a Pénzmúzeumban 2023. március 9-én.
Veres István, a Magyar Nemzeti Bank pénz- és devizapiaci igazgatója, Novák Katalin köztársasági elnök férje (j) beszél a Szent Anna Görögkatolikus Gimnázium és Technikum diákcsoportjának tartott rendhagyó tárlatvezetésen a Pénzmúzeumban 2023. március 9-én. Fotó: Facebook/Pénzmúzeum

A Magyar Nemzeti Bank Pénzmúzeuma is bekapcsolódott idén a PÉNZ7 programsorozatba, amely több mint 170 ezer magyar diák pénzügyi felkészültségét és tudatosságát hivatott fejleszteni. A Pénzmúzeum rendhagyó tárlatvezetésén Novák Katalin fideszes köztársasági elnök férje, a nemrég öt hét kiképzéssel alezredesi rangot szerzett Veres István, mellesleg az MNB pénz- és devizapiaci igazgatója is végigkísért egy diákcsoportot.

A Pénzmúzeum pénteki Facebook-posztja szerint az intézmény ingyenesen megtekinthető állandó kiállításán a látogatók felfedező utat tehetnek a pénz világában, a rendezvényt interaktív játékok és látványos vizuális bemutatók is színesítik.

„A kiállításra a Szent Anna Görögkatolikus Gimnázium és Technikum diákcsoportja is ellátogatott. A középiskola profiljához egyébként is közel álló témák nem voltak ismeretlenek a diákok előtt, mégis újdonságot és különlegességet jelentett számukra a pénzügyi kérdések újszerű megközelítése, valamint a rendhagyó tárlatvezetés, mivel az élményúton Novák Katalin köztársasági elnök férje, Veres István is csatlakozott a diákokhoz” – olvasható a beszámolóban.

A Magyarországon immáron kilencedik alkalommal megrendezett PÉNZ7 program, több mint 170.000 magyar diák pénzügyi…

Posted by Pénzmúzeum on Friday, March 10, 2023

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt