Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Valami nagy balhé van az ártándi határátkelőnél: rendőrök, készenlétisek, a TEK és az NVSZ is a helyszínen

„Összehangolt akciót hajt végre” az ártándi határátkelőnél, a magyar-román határon a nyomozó ügyészség, a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a rendőrség több egysége kedd este – jelent meg a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) rejtélyes közleménye.

A nyomozást folytató Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség által szervezett bűnügyi akcióban az ártándi közúti határátkelőhelyen a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, valamint a Hajdú-Bihar-, a Szabolcs-Szatmár-Bereg-, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi és közterületi támogató alosztályai vesznek részt – közölték.

Azt írták: az ügyről részletesebb tájékoztatást az elsődleges nyomozati cselekmények elvégzése után, várhatóan szerdán adnak.

„Az ártándi határátkelőhelyen folyamatban lévő eljárási cselekmények miatti esetleges kellemetlenségekért az átkelők megértését és türelmét kérjünk” – áll a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten