Folytatódik a nyugdíjasok agymosása: hamarosan mindenki küldeményt kap a kormánytól

Egy külön magazinban is elolvashatják, hogy a baloldal tizennégy évvel ezelőtt elvette a 13. havi nyugdíjat.

Folytatódik a nyugdíjasok agymosása: hamarosan mindenki küldeményt kap a kormánytól

Magyarország kormánya fontosnak tartja, hogy az időskorúak értesüljenek minden, őket érintő intézkedésről – magyarázta Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán annak kapcsán, hogy hamarosan újabb fronton esnek neki a legfőbb szavazóbázis megdolgozásának:

minden nyugdíjasnak elküldik a JóKor magazint, a kormány kifejezetten nekik szerkesztett propagandakiadványát.

Varga Mihály pénzügyminiszter a videóban elmondta: a nyugdíjasok számíthatnak a kormányra, ezt becsületbeli ügynek tekintik! Emlékeztetett: 2010-ben azt ígérték, hogy a nyugdíjak megőrzik a vásárlóértéküket. Nemcsak megőrizték, hanem 20 százalékkal növelték is – magyarázta szemrebbenés nélkül a 25,7 százalékos infláció árnyékában, amelyre a kormánynak 15 százalékos nyugdíjemelés volt a válasza.

MINDEKÖZBENHamarosan minden nyugdíjashoz eljut a JóKor magazin!❤️👏📰Magyarország Kormánya fontosnak tartja❗️, hogy az…

Posted by Nyitrai Zsolt on Saturday, February 18, 2023

Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója arról beszélt a videóban, hogy Magyarország kormánya tiszteli és megbecsüli az idős embereket. Az Idősek Tanácsa „kérésének megfelelően” a nyugdíjasok első kézből, közvetlenül értesülnek az őket érintő intézkedésekről!

Ennek eszköze a JóKor magazin, amely tartalmazza a legfontosabb, időseknek szóló információkat. Mindent megtudhatnak például a 13. havi nyugdíjról (vajon mit kell megtudni róla, azon kívül, hogy érkezik? – a szerk.), „amelyet a baloldal vett el tőlük”, az Orbán Viktor vezette polgári kormány pedig megemelt formában küldi most februárban – bökte ki a végére, hogy természetesen ezúttal is a baloldalazós, politikai propaganda-terjesztés a fő motiváció, az idős emberek „tájékoztatása”, „tisztelete és megbecsülése” csak a maszlag.

Keressék a JóKor magazint a postaládákban! – lelkesített Nyitrai Zsolt.

Kapcsolódó hírek