Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Belföld

Elképesztő számok: ennyien vehettek részt Magyar Péter szombati tüntetésén

Egészségügy

Rossz hír érkezett Karsai Dánielről, kórházban ápolják

Orbán Viktor ismét levélben puncsol a nyugdíjasoknak

Tájékoztatja őket arról, hogy kapnak nyugdíjat.

RövidenRöviden

A napokban Orbán Viktor levélben keres meg minden magyar nyugdíjast, és tájékoztatja őket arról, hogy februárban dupla nyugdíj érkezik – vázolta a bohózatba illő újabb propagandafogást Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott szombaton.

A politikus az MTI-nek adott nyilatkozatában elmondta: ebben a hónapban a 15 százalékkal megemelt nyugdíj és a 13. havi nyugdíj szintén megemelt összegben jut el az idősekhez.

A 13. éve gyakorlatilag teljhatalommal uralkodó kormány politikusa azt sem felejtette el felemlegetni, hogy a 13. havi nyugdíjat „a baloldal elvette idős honfitársainktól, az Orbán Viktor vezette polgári kormány visszaadja nekik”!

Mindezek az intézkedések azt mutatják, hogy a magyar nyugdíjasok számíthatnak Magyarország kormányára, az elmúlt időszakban ötször került sor nyugdíjprémium kifizetésére, míg a baloldal idején egyszer sem – jegyezte meg,

azzal már nem dicsekedve, hogy nemhogy „a baloldal idején”, de 26 éve sem volt olyan magas infláció, akkora mértékű a drágulás, mint az Orbán-kormány alatt.

Nyitrai mindenesetre holmi reálértékekkel nem bonyolítja a képet: 2010 óta 92 százalékkal emelkedett a nyugdíj; az átlagnyugdíj 2010-ben 97 ezer forint volt, mostanra több mint 208 ezer forint lett, harsogta a puszta számokat azoknak az egyszerű lelkeknek, akik annyira ostobák szeretik a Fideszt, hogy még sokallják is a nyugdíjemelést.

Ez is érdekelhet

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Orbán Viktor elutazik

Orbán levélben agitálja szavazásra az EU-n kívül élő magyarokat

Szentkirályi Alexandra lett a Fidesz budapesti elnöke

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Megvan Magyar Péterék pártja, beadták a nyilvántartásba vételi kérelmet