Megkapta a behívót Galambos Lajos, ezen a napon kell börtönbe vonulnia

Bár egyelőre elég rossz állapotban van, ügyvédje halasztást szeretne elérni.

Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én.
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Február 15-én kell jelentkeznie a kecskeméti börtönben Galambos Lajosnak, hogy megkezdje három és fél éves szabadságveszését, amit áramlopási ügye miatt szabott ki rá a bíróságírja a Bors a zenész egyik ismerősére hivatkozva.

Úgy tudni, Lajcsi jogi képviselete a zenész betegsége miatt halasztási kérelmet nyújt be, de ez már nem biztos, hogy ilyen rövid idő alatt át tud futni a rendszeren. Az egykori mulatós sztárt ugyanis sajtóhírek szerint fulladásos rohamok kínozzák, január végén kórházba került, de egyelőre nem tudni, mi okozta a tüneteket.

A Bors kereste Galambos Lajost, aki nem kívánta kommentálni a fentieket. A lap megjegyzi, a zenész sorsa most az igazságügyi orvosszakértők döntésén múlik: ha úgy látják, hogy a rabkórházban is kezelhető a trombitás betegsége, akkor nincs apelláta, február 15-én börtönbe kell vonulnia.

Kapcsolódó hírek