Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

A Fidesz bemondta, hogy a baloldal elvette a 13. havi nyugdíjat

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter (első sor, b-j) a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslat végszavazása után az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 16-án. A képviselők 192 igen szavazattal, egyhangúlag hagyták jóvá az indítványt.
Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter (első sor, b-j) a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslat végszavazása után az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 16-án. A képviselők 192 igen szavazattal, egyhangúlag hagyták jóvá az indítványt. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A baloldal volt az, amely kormányzása alatt elvette a 13. havi nyugdíjat, és azt sem szavazta meg, hogy visszakapják azt az idősek

– köhögte fel magából a Fidesz kommunikációs gépezete annak kapcsán, hogy Tóth Bertalan szocialista frakcióvezető ma arra tett javaslatot, hogy minden nyugdíjas az átlagnyugdíjnak megfelelő összeget, 205 ezer forintot kapjon 13. havi nyugdíjként.

13. havi juttatásként 205 ezer forintot minden nyugdíjas kapjon!👇 https://www.facebook.com/mszpfb/videos/691470415784590👇https://www.parlament.hu/irom42/02708/02708.pdf

Posted by Dr. Tóth Bertalan on Tuesday, January 24, 2023

A Fidesz erre „válaszul” felemlegette, hogy az Országgyűlés hamarosan szavaz a költségvetésről, benne az emelt összegű 13. havi nyugdíj kifizetéséről és a rezsicsökkentés védelméről, ahol majd szerintük ismét ki fog derülni, hogy „a dollárbaloldal valójában kinek az oldalán áll”.

Azt, hogy 2023-ban, a zsinórban negyedik kétharmados kormányzás idején mennyire konstruktív és színvonalas, esetleg dedós visszamutogatni 2009-re, amikor is a Bajnai-kormány felfüggesztette a 13. havi nyugdíjat, mindenki döntse el maga.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Kocsis Máté: Magyar Pétert elhagyta a felesége, locsog-fecseg, bosszút akar állni

Egymást marják a fideszesek Csepelen, már állítólag a saját polgármesterük is „dollárbaloldal”

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért