Bűnügy

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Gazdaság

Ismét drágul a benzin szerdán

Belföld

Összeverte egymást két fideszes politikus, kórházba kerültek

A Fidesz már a Pénzügyminisztériumnak reagálva is azt óbégatja, hogy a dollárbaloldal a rezsicsökkentés eltörléséért dolgozik

Már a DK naponta megkonstruált előjátéka sem szükséges a dollárbaloldalozáshoz.

RövidenRöviden
Orbán Viktor, Kósa Lajos, Kocsis Máté és Rogán Antal a parlament ülésén 2018. december 12-én.
Orbán Viktor, Kósa Lajos, Kocsis Máté és Rogán Antal a parlament ülésén 2018. december 12-én. Fotó: Bankó Gábor

A dollárbaloldal kezdettől a rezsicsökkentés eltörléséért dolgozik – reagált a Fidesz ezúttal nem a DK napi menetrendszerű felkérdezésére, hanem most a Pénzügyminisztérium által benyújtott 2023. évi költségvetési törvényre, amely alapján úgy tűnik: immár bárkinek, bármire képes ugyanazzal a dollárbaloldalozással felelni a kormánypárt jó képességű kommunikációs osztálya.

Azt írták: a Fidesz-KDNP teljes mértékben támogatja az Országgyűlés elé benyújtott költségvetést, mert „a mostani szankciók okozta nehéz helyzetben is biztosítja a rezsicsökkentés, a munkahelyek, a nyugdíjasok és a gyermekes családok védelmét”.

Hozzátették: a rezsivédelmi alap négyszeresére emelésével a családok továbbra is számíthatnak a rezsicsökkentett energiaárakra az átlagfogyasztás mértékéig.

„A baloldal már a rezsivédelmi alap felállítását is elutasította tavaly nyáron, ők a dollárokért cserébe kezdettől a káros brüsszeli szankciós politika érvényesítéséért és a rezsicsökkentés eltörléséért dolgoznak”

– írták, előrevetítve a további dedózást, ugyanis hamarosan a rezsivédelmi költségvetésről szavaznak, és akkor majd ki fog derülni, hogy „a dollárbaloldal még mindig a külföldi gazdáinak engedelmeskedik vagy végre a magyarok oldalára áll”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Nem állt fel a Fidesz-frakció Navalnij emlékére, mert Orbán szerint „sovinisztáknak nem jár tisztelet”

Megvan, kiből csinál új köztársasági elnököt a Fidesz-KDNP

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét