Belföld

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Bűnügy

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Deutsch Tamás: az EU egységének a helyreállítása a feladat – nem röhögte el magát

Most ezen kell fáradozni, mondta.

RövidenRöviden
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én.
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az elmúlt években a fősodratú brüsszeli politika szétverte az Európai Unió egységét, ezért most az egység helyreállítása a feladat – magyarázta sajátosan Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésének szünetében, magyar újságíróknak nyilatkozva kedden.

A Putyin uniós „trójai falovaként”, az Európai Unió állandó zsarolójaként, bomlasztójaként viselkedő magyar kormánypárt politikusa nem finomkodott a valóság megerőszakolásával:

az EU egységét az a brüsszeli politika rombolta szét, amely hátba támadta az illegális migrációs áradattal szemben a saját, egyben az uniós határokat is védő tagországokat – mesélte.

Sőt, az verte még szét az EU egységét szerinte, hogy Brüsszel folyamatos politikai boszorkányüldözést folytat a jogállamisági eljárások címszava alatt, noha – mint mondta – jól látható, hogy politikai nyomásgyakorlásról, zsarolásról van szó! Brüsszelből folyamatos, egyre erősödő, frontális támadás éri az európai alapvető értékeket, köztük a családot, az egyházakat, a vallást, illetve a nemzeti és alkotmányos szuverenitást – emelte ki.

„Most, a politikai válság feloldása érdekében, az Európai Unió Brüsszel által lerombolt egységének helyreállításán kell fáradozni”

– cinikuskodott Deutsch Tamás, akitől – mint kiderült róla, a stadion-beléptetőkapu botrány után még ő oktat stadionüzemeltetést az egyetemen – ez már nem is annyira elborult kijelentés.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Deutsch Tamás úgy tudja, a „dollárbaloldal” el akarja venni a magyar egyetemisták lehetőségeit

Meghátrált Orbán, az oroszpárti magyar kormányfő is megszavazta Ukrajna 50 milliárd eurós segélycsomagját

Megvan, kiből csinál új köztársasági elnököt a Fidesz-KDNP

Lehűlés érkezik a jövő héten, visszatérnek a hajnali fagyok

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét