„Nem is volt választás, mi?” – Szégyenkezik a Fidesz a jászberényi vereség miatt, eltüntették a jelöltjüket a Facebookról

Milyen választás? Meg sem történt az egész!

Dr. Besenyi Orsolya, Jászberény „független”, Fidesz-KDNP által támogatott bukott polgármesterjelöltje.
Dr. Besenyi Orsolya, Jászberény „független”, Fidesz-KDNP által támogatott bukott polgármesterjelöltje. Fotó: Facebook/Dr. Besenyi Orsolya

Hatalmas pofont kapott a Fidesz a vasárnapi jászberényi időközi polgármester-választáson, a párt által támogatott, magát függetlennek nevező Besenyi Orsolya ugyanis mindössze 3671 szavazatott szerzett, szemben a regnáló ellenzéki polgármester, Budai Lóránt 8267 szavazatával.

A Fidesz mindent bevetett a fontos bástya visszaszerzéséért, de hiába szállt be személyesen a kampányba még Kubatov Gábor pártigazgató is, és hiába mondatták fel a jelölttel a „guruló dolláros” és hasonló népbutító szlogeneket, csúfos vereség lett a vége.

A kormánypárt a bukásra máris „elegánsan” reagált: azonnal eltűntették a Dr. Besenyi Orsolya – Jászberény polgármesterjelöltje nevű Facebook-oldalt, sőt, jelenleg a fideszes támogatással indított doktornő privát profilja sem elérhető.

A kampányban szintén aktívan bevetett Fidesz Jászság oldalt még nem sikerült nyomtalanul felszámolni, a törölt posztok helye egyelőre látható, így az azok alatti korábbi támogató (és a tegnap óta érkező kárörvendő) kommentek is olvashatók a bejegyzések alatt:

fidesz-jaszsag

Forrás: Facebook/Fidesz Jászság

Kapcsolódó hírek