Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Belföld

Pánik a Karmelitában, vasárnap egész nap üléseztek Rogánék

Teremtsd meg a tavaszt az otthonodban!

HirdetésHirdetés

A tél végéhez érve célszerű dekorációs elemeinket is az évszaknak megfelelően alakítani. Emiatt célszerű neked is időben felkészülnöd a tavaszra, hiszen számos ajtódísz, figura, illetve kreatív kellék vár rád ebben a témában. Varázsold te is hangulatossá otthonodat!

tavasz

Többféle inspiráció

Ha sokat szenvedsz a kreativitással, akkor sem kell aggódnod. Hiszen számos ötletet és inspirációt kaphatsz tőlünk azt illetően, hogy hogyan érdemes berendezned a lakásodat különböző kellékekkel.

Elsőként tekintsük meg a vintage stílust, mely biztosan a te szívedbe is belopja majd magát. Megtalálhatsz ebben a választékban dekor padot, illetve kerek kerti asztalt is, melyek a dekoráció mellett funkcionális célt is szolgálnak. Bővebben is érdekel a téma? Tekintsd meg a Deconline.hu tavaszi dekoráció kínálatát!

A vintage vonalon belül maradva rendelkezésedre áll még fiókokkal ellátott, fából készült szekrény, illetve akasztós polc is. Ha nem szeretnél extravagáns berendezést, de mégis törekszel a szép, egységes lakberendezésre, akkor ezeket a termékeket pont neked találták ki. Természetesen a tavaszi dekorációk sora még hosszan folytatódik.

Meglelhetsz itt csipeszes kiegészítőket, de öntapadós, valamint betűzős díszeket is. Ezek mind-mind nagy segítségedre lesznek otthonod dekorálása során.

Termést megtestesítő dekorációk

Különlegesen mutat minden lakásban, ha érdekes terméseket megtestesítő dekorelemeket alkalmazunk. Ilyen lehet például egy kis moha vagy apró gombák. Ezeket felhasználhatod asztali díszekhez, tündérkertekhez, valamint adventi koszorúkhoz.

Nem mindennapi kialakításukkal minden díszhez adnak egy kis pluszt. Ezen elemeket tehát összességében bármilyen, kézzel készített dekorációhoz alkalmazhatod, így teljes mértékben kiélheted a kreativitásod.

Ezeket a terméseket mixben is meg tudod vásárolni, így többféle verziót is alkalmazhatsz egy dekoráció elkészítésekor. Szintén érdekes elem lehet a fakéreg, mely rusztikusságával, illetve természetességével vonzza magára a tekinteteket.

Ez a termék is kiválóan szimbolizálja a természetet, mely tavasszal újjáéled, így neked is érdemes lesz alkalmaznod otthonod díszítésénél. Ide sorolhatóak még a különféle ágak is, melyek ugyancsak praktikusak és esztétikusak is a dekorálást illetően.

Tavaszi szalagok

A tavaszi dekorációhoz különösen jól mutatnak a díszes szalagok. Ezeket is meglelheted többféle színes kivitelben, illetve különféle mintákkal ellátva. Így minden esetben ki tudod majd választani azt a variációt, amely a legjobban illik az általad elkészített díszekhez, illetve a lakásod enteriőrjéhez.

De ha extrább változatra vágysz, akkor csipkés szalagot is vásárolhatsz, mely kitűnő éke lesz mindenfajta dekorációnak. A lehetőségek tárháza tehát határtalan, így csak a fantáziádra van bízva, hogy mit hozol ki belőlük.

Nézz körül a kínálatban, és alkosd meg otthonod úgy, hogy mindig szívesen lépj be az ajtón! Hidd el, így sokkal energikusabb, illetve boldogabb leszel majd a hétköznapok folyamán!

Ez is érdekelhet

Elhunyt Ferge Zsuzsa

Benyújtották a törvényjavaslatot, betiltják a 18 év alattiaknak az energiaitalok eladását

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó

Hugyozd össze a Westendet! – polgári engedetlenségi mozgalmat hirdetünk

Betiltaná a műhúst a miniszter Magyarországon