Teltházas koncerttel ünnepelte az éhbéren tartott „hétköznapi hősöket” a Fidesz udvari hegedűse

Máris jobb kedvvel mentek munkába 2023-ban.

Mága Zoltán hegedűművész 15. jubileumi újévi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2023. január 1-jén.
Mága Zoltán hegedűművész 15. jubileumi újévi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2023. január 1-jén. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A rendvédelmi és egészségügyi dolgozóknak, valamint a pedagógusoknak köszönetet mondva, Európa és a világ békéjéért kiállva, kétszeres teltházas koncerttel, mintegy 26 ezer fős közönség előtt köszöntötte az új évet Mága Zoltán hegedűművész január 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában – közölték szervezők.

Mága Zoltán 15. Budapesti Újévi Koncertjét sok ezernyi orvos, ápoló, rendőr, katona, határvadász, szociális munkás és önkéntes civil számára rendezte, akik az év minden napján, embertársaik életéért, egészségéért és ellátásáért, valamint biztonságáért dolgoztak. A „társadalmi megbecsülés és a tisztelet jelképeként” a koncertre meghívást kaptak pedagógusok is (meglehetősen fura körülmények között – a szerk.).

A hegedűművész bejelentette: jövőre szintén köszönetnyilvánító gálakoncertet rendez az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók és „a társadalmunk alappillérének számító” pedagógusok tiszteletére újév napján.

„Meggyőződésem, a hétköznapi hősök minden támogatást, bátorítást és elismerést megérdemelnek”

– idézi a közlemény Mága Zoltánt, akit amúgy alaposan kifizetünk adófizetői pénzből, szemben a bőszen a szájára vett ápolókkal, egészségügyisekkel, pedagógusokkal.

Kapcsolódó hírek