Orbán Ráhel elárulta, milyen ember otthon az apja, Orbán Viktor

Ünnepi propagandainterjú készült a királyi család legidősebb saját lábon állójával.

Orbán Ráhel elárulta, milyen ember otthon az apja, Orbán Viktor
Fotó: 24.hu/Marjai János

Hosszú interjút készített a Mandiner Orbán Ráhellel, Orbán Viktor legidősebb lányával, aki családjával egy rövid marbellai kitérő után ismét Budapesten él, mondván, „egy év elég volt külföldön”.

A terjedelmes anyagból kiderül, hogy Orbán Ráhel feltámadási misén találkozott először Tiborcz Istvánnal, aki nagy hatással volt rá, és aki évekkel később Orbán Viktortól kérte meg a kezét. A 2013-as esküvőjükön ott volt Orbán Ráhel keresztapja Kövér László, valamint Deutsch Tamás és Szájer József is, aki ugye mostanra az ereszen menekülő brüsszeli orgiázásával kiírta magát a közéletből.

„Olyan nagypapa, aki munkából hazafelé gyakran meglátogatja az unokáit. Olyan apa, aki besegít a tanulásban a francia forradalomról szóló témazáró előtt. Olyan ember, aki bármikor képes egy Gyalog galopp-idézetet mondani, és fejből tudja az összes Rejtő Jenő-könyv első sorát. Nem mellékesen nagyon jó vele römizni”

– méltatta apját Orbán Ráhel.

A karácsonyi szokásaikról elárulta, Orbán Viktor az angol karácsonyi pudingot szokta főzni, de ez nem mindig sikerül neki. Anyukája, Lévai Anikó rácpontyot készít, ő pedig anyai recept alapján kacsát süt. Azt is elmondta, az első, 1989-es karácsonyát Londonban töltötte, mivel apja Oxfordban tanult (Soros-ösztöndíjjal – a szerk.), és sikerült hozzá kiutazni.

A propagandaoldal „interjújából” kiderül még, hogy

  • Orbán Ráhel rendkívül gyorsan tud ágyneműt cserélni;
  • nem volt jó ötlet a szemetes helyett az út mentén elhajítani a használt pelenkát Horvátországban;
  • külföldön nem számít, hogy kinek a lánya valaki, a lényeg, hogy ki mit tett le az asztalra;
  • Pink-rajongó;
  • a katari vébén pedig egy marokkói barátnője kérésére Marokkónak drukkolt.

Kapcsolódó hírek