Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Fidesz: „a dollárbaloldal” totális megélhetési válságba taszítaná a nyugdíjasokat

Milyen szerencse, hogy tizenkét éve nem „a dollárbaloldal” kormányoz…

Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke beszédet mond a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én.
Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke beszédet mond a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„A dollárbaloldal totális megélhetési válságba taszítaná a nyugdíjasokat” – játszott el a gondolattal a Fidesz a DK és az MSZP keddi, a nyugdíjemeléssel kapcsolatos közlésére „reagálva”.

A nagyobbik kormánypárt úgy számol, hogy a magyar baloldal a nyugdíjasokat már totális megélhetési válságba taszította volna, „a guruló dollárokért ugyanis eladta a lelkét idegen hatalmaknak, szolgaian támogatja a háborút és a szankciókat, amelyek miatt az egekbe emelkedett az energia ára, az élelmiszerek ára és az infláció”!

A magyar nyugdíjasok megélhetését védi a rezsicsökkentés, az inflációkövető nyugdíjemelés, a 13. havi nyugdíj, a nyugdíjprémium és az árstopok. A baloldal egyetlen nyugdíjasokat védő intézkedést sem támogatott – fűzték hozzá.