Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Szép tinibőr természetes megoldásokkal!

Szép tinibőr természetes megoldásokkal!

Rengeteg kamasznak okoz nehézséget a problémás bőr kezelése. A tudatos bőrápolás megismertetése a szülő feladata, melyet minél korábban érdemes megtenni. A maradandó szövődmények elkerülése, a hegesedések megelőzése elsődleges cél.

A kamaszkori bőrápolás tudnivalói

A zsíros bőr eleve egy nagyobb rizikót jelent az aknék megjelenése tekintetében. Ennek a kornak a sajátossága, hogy nagyobb mennyiségben termelődik nemi hormon, ez pedig a bőrre is hatással van, hiszen a faggyútermelés is fokozódik. A bőrben lévő faggyúmirigyekbe könnyen bejuthatnak kórokozók, olykor allergiás reakció is állhat a folyamat hátterében.

A jó hír az, hogy gondos bőrápolással rengeteget javíthatunk, ehhez pedig speciálisan tinik számára fejlesztett készítmények beszerezhetők a BIOLA Webshop tini bőrápolás szekciójából.

A sebhelyek megelőzése érdekében fontos már az aknék megjelenése kezdetén elsajátítani egy ideális szépségápolási rutin lépéseit. Szintén alapvető, hogy kizárólag természetes kozmetikumokat alkalmazzunk, melyek nem tartalmaznak allergiás reakciót kiváltó komponenseket, sem szintetikus illatanyagokat.

A natúr készítmények remek alternatívát jelentenek a vegyi szemléletű termékek helyett! Ilyen például az akne kontroll gél, a teafaolajos arctisztító, a szőlő-mimóza flavonoidos arctej.

Praktikus tanácsok a tini bőr kezeléséhez

A legfőbb teendő, hogy alaposan megtisztítsuk a bőrt a felesleges faggyútól és szennyeződésektől, ugyanakkor elejét vegyük a mitesszerek képződésének. A komedogén vagyis mitesszerképző hatást közvetítő szappanokat kerüljük! Ezek helyett inkább arctisztító géleket, tonikokat alkalmazzunk. Számos micellás víz tartalmú termék is elérhető.

A rendszeres arcápolás elengedhetetlen, melynek elemei az arctisztítás, a tonizálás és a hidratálás. A választott kozmetikumoknak is jelentős a szerepe. Törekedjünk a természetes megoldásokra, a natúr készítmények használatával a gyógynövények erejével javítunk a bőr állapotán.

Olyan készítmények szükségesek, melyek nem irritálják a bőrt, kíméletes tisztítást tesznek lehetővé, segítenek a faggyú eltávolításában, és a pórusok eltömődését is megakadályozzák. Például a Naturissimo tini arclemosó gél ideális választás. Citromfű, fűzfa és csombord kivonatával normalizálja a faggyúmirigy működését, és megfelelő hidratációt biztosít. A zsíros, problémás bőr ápolásáról is gondoskodik vitamin komponensei révén.

Speciális natúr készítményekkel a szebb tini bőrért

A kamaszkori problémás bőr ápolása különleges kozmetikumokat igényel. A kifejezetten zsíros, problémás bőrre fejlesztett termékek rengeteget segítenek a panaszok mérsékelésében, és a további problémák kialakulásának megakadályozásában. Például a sebhelyek előfordulása is csökkenthető ily módon.

Javasolt természetes kozmetikumok a Naturissimo tini arclemosó gél, valamint az akne kontroll termék, melyek növényi kivonatok és vitamin összetevők révén közreműködnek a faggyúmirigy normalizálásában, ráadásul a bőr regenerációját is támogatják.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten