Külföld

Szijjártó Bécsbe ment luxuscikkeket vásárolni, megkérdezték, nem fél-e a migránsoktól

Bulvár

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

Bűnügy

Durvul a helyzet: Magyar Péter bebuktatta Rogán Antalt, Ádámot és Barbarát

Fidesz: nincs üzemanyaghiány, de ha Gyurcsány lenne hatalmon, akkor lenne

RövidenRöviden
Megnyerő tekintetű hölgy a Békement 2021. október 23-i felvonulásán.
Megnyerő tekintetű hölgy a Békement 2021. október 23-i felvonulásán. Részlet a Telex videójából.

„Üzemanyaghiányt a dollárbaloldal és az általuk támogatott szankciók okoznának” – lamentált a Fidesz a DK-s Varju László üzemanyaghiányról szóló hétfői nyilatkozatára „válaszul”.

Országossá vált az üzemanyaghiány a benzinkutaknál!

Súlyos következményekkel járt az orbáni politika – országossá vált az üzemanyaghiány a benzinkutaknál!Minden nappal, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, egyre közelebb fogunk kerülni az összeomláshoz: emberek nem jutnak el a munkahelyükre, gyerekek az óvodába vagy iskolába, áruk a boltokba, mentők a következő beteghez!Kövesd élőben és oszd meg az online sajtótájékoztatómat!🇭🇺🇪🇺

Posted by VARJU László Újpest-Angyalföld on Monday, November 28, 2022

A nagyobbik Orbán-párt szerint országos üzemanyaghiány akkor lenne, ha a „dollárbaloldal” lenne hatalmon. Gyurcsányék ugyanis már szolgaian rég végrehajtották volna az összes energiaszankciót Magyarországon is, amellyel veszélybe sodornák az üzemanyag-ellátást, és egekbe emelnék a benzin árát – írták kommünikéjükben.

Hozzátették: Magyarországon van elérhető üzemanyag, biztosított az ellátás, ráadásul Európában egyedülálló módon egy éve árstop védi a lakosságot a szankciós üzemanyagár-emelkedéstől! (Mondjuk az tényleg „Európában egyedülálló”, hogy a háború, és az arra válaszul született szankciók csak februártól vannak, de a „bölcs, előrelátó” magyar kormány már egy éve árstoppolni kezdte az üzemanyagárakat – a szerk.).

A házisajtóval nem egyeztettek

Az üzemanyaghiányt tagadó szólamoknak ugyanakkor ellentmond, hogy még a fideszes csicskasajtóban is jelennek meg olyan hírek, miszerint akadozik az üzemanyagellátás.

A Mediaworks egyik nyúlványa, a sonline.hu pl. úgy fogalmaz, hogy megnehezítette a fuvarozással és személyszállítással foglalkozó vállalkozások dolgát a Mol, miután az olajtársaság benzinkútjain a nagynyomású töltőoszlopokon 100 literre korlátozták a tankolható mennyiséget.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Egymást marják a fideszesek Csepelen, már állítólag a saját polgármesterük is „dollárbaloldal”

Mi történt? Visszavonul Tihany fideszes polgármestere 18 év után

Nagyot drágul a benzin szerdától, mutatjuk

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Böjte Csaba nevelőotthonában gyerekkorában megerőszakolt nő levelét olvasták fel a Parlamentben

Dolgozik a NER? Megzsarolt egy cégvezetőt két férfi „magas szintű kapcsolataikra” hivatkozva