Itt a nap bejelentése: Orbán Viktor kitöltötte a nemzeti konzultációt!

Talán neki mehetett legnehezebben a kitöltés, miután előzőleg minden szankciót megszavazott.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke győzelmi beszédet mond a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke győzelmi beszédet mond a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor is kitöltötte a teljesen haszontalan, semmilyen közjogi következménnyel nem járó, manipulatív kérdésekkel és sugalmazott válaszokkal operáló nemzeti konzultációt, jelentette a miniszterelnök Facebook-oldala.

Nemzeti konzultáció a szankciókról. Magyarország nem hagyja magát! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺Én már kitöltöttem.

Posted by Orbán Viktor on Thursday, November 17, 2022

Hogy Orbán miért érezhette úgy, hogy személyesen is meg kell támogatnia a 7,8 milliárd forint közpénzből vezényelt „bombás agymosást”, az rejtély. Ahogy az sem derült ki továbbra sem, hogy hogyan lehet összeegyeztetni a szankciók elleni hergelést azzal, hogy Magyarország is rendre megszavazta az összes kritizált szankciót.

Az ilyenkor szokásos forgatókönyv szerint egyébként várható, hogy most majd a többi kormánypárti politikus is elkezdi bőszen posztolgatni a kitöltős fotókat, nehogy szégyenben maradjanak a főnök mögött. Különösen szorítunk Hoppál Péterért, aki korábban annyira túlteljesített, hogy kétszer is kitöltötte az egyik konzultációt.

Kapcsolódó hírek