Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Napi Fidesz: Gyurcsányék már rég magukra hagyták volna a családokat

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök és felesége, Dobrev Klára, a párt miniszterelnök-jelöltje a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök és felesége, Dobrev Klára, a párt miniszterelnök-jelöltje a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ha Gyurcsányékon múlna, akkor az égvilágon semmi nem szabna határt a szankciós élelmiszerár- és energiaár-emelkedésnek, és a magyar családok már rég magukra lettek volna hagyva

– ezt bírta reagálni csütörtökön a Fidesz a Demokratikus Koalíció azon felvetésére, hogy ideiglenesen, legalább az év végéig töröljék el az alapvető élelmiszerek áfaterhét.

A baloldal sem az élelmiszerek, sem a rezsi árának befagyasztását nem támogatta, és „rejtélyes dollármilliókért cserébe teljes gőzzel támogatja” az „áremelkedést okozó brüsszeli szankciókat” – olvasható a párt által kiadott szösszenetben.

A Fidesz továbbá úgy tudja, hogy az élelmiszerárak is azért emelkednek, mert a „brüsszeli szankciók” brutális energiaár-emelkedést és inflációt indítottak el egész Európában.

Hogy a fogyasztói árak 21,1 százalékos emelkedése, ideértve az élelmiszerek 64,4 százalékos drágulását is milyen terheket jelent a rendkívüli mértékben „megvédett” magyar családoknak, arról nem szól a közlemény.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten