Bűnügy

Dolgozik a NER? Megzsarolt egy cégvezetőt két férfi „magas szintű kapcsolataikra” hivatkozva

Bűnügy

Iskolai ünnepség alatt erőszakoltak meg egy lányt az Encsi Általános Iskolában

Bűnügy

Újságírókat akart simogatni K. Endre idegen akcentussal beszélő „testőre”

A noÁr Mozgalom soha nem állna egy színpadra Hadházyval

Hiszen ő egy politikus, a noÁr Mozgalom pedig nem politizál.

RövidenRöviden
Molnár Áron színész, a noÁR Mozgalom alapítója, a rendezvény házigazdája beszél a tanárok melletti szolidaritási tüntetésen és koncerten Budapesten, a Kossuth téren 2022. október 5-én.
Molnár Áron színész, a noÁR Mozgalom alapítója, a rendezvény házigazdája beszél a tanárok melletti szolidaritási tüntetésen és koncerten Budapesten, a Kossuth téren 2022. október 5-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

„Beáll-e a noÁr Hadházy Ákos mellé?” – tette fel az egész országot izgalomban tartó kérdést a noÁr Mozgalom Facebook-oldala, hogy aztán a pécsi diáklányt is megkáromkodtató Molnár Áron hivatásos ripacskodó köré szervezett szekta világossá tegye: nem, soha nem állnának egy színpadra Hadházyval.

A hosszú okfejtés lényegében azt taglalja, hogy „a noÁr” pártpolitikától független mozgalom, Hadházy Ákos viszont politikus:

Beáll-e a noÁr Hadházy Ákos mellé?
A noÁr Mozgalom nem, de Molnár Áron kint lesz november 4-én, pénteken 17:30-kor az MTVA székháznál a pedagógusok és diákok melletti kiálláson. Elmondjuk miért. A noÁr lassan öt éve hirdeti, hogy pártpolitikától független mozgalom. Nálunk ez azt jelenti, hogyha a regnáló hatalom, jelen esetben a Fidesz, szétveri az oktatást, az egészségügyet, a szociális szférát, meg úgy egyáltalán az országot, akkor beléjük szállunk páros lábbal. Ha nem a Fidesz lesz hatalmon, hanem valaki más és az értékrendünkkel nem azonos politikát folytat, akkor beléjük fogunk páros lábbal szállni.
Hadházy Ákos politikus. SOHA nem álltunk egy színpadon politikussal. Ez így van 4 éve. Október 23-án is felkérte az ADOM Diákmozgalom a noÁr Mozgalom delegáltjaként Áront, hogy szólaljon fel a tüntetésen, de miután kiderült, hogy Karácsony Gergely is felszólal, úgy döntöttünk, hogy Áron nem lép színpadra, hiszen a főpolgármester politikus.
Ha visszanézitek, hogy az elmúlt 4 évben hány párt által szervezett eseményt osztottunk meg, egyet sem fogtok találni. Azt akarjuk, hogy a politikusok érezzék, folyamatosan rajtuk tartjuk a szemünket, kritikusak leszünk velük szemben és nem lesz kivétel ez alól egyikük sem. Ha ezt a kezdeményezést hiteles civilek hozzák létre, mozgalomként is kérdés nélkül állunk az esemény mellé.
Pártpolitikától függetlenül az oktatás rendszerszintű javításának ügye mellett állunk, és ez továbbra is így lesz!

Beáll-e a noÁr Hadházy Ákos mellé?A noÁr Mozgalom nem, de Molnár Áron kint lesz november 4-én, pénteken 17:30-kor az…

Posted by noÁr on Monday, October 31, 2022

A dolog előzménye, hogy Hadházy egy ideje az MTVA óbudai székházánál sátrazik, és előzőleg arra kérte az embereket, hogy november 4-én csatlakozzanak hozzá, „vegyék blokád alá az épületet”.

Ha elegen leszünk, benne leszünk a tévében!Muszáj hazudniuk, mert túl sokat loptak. Nekünk pedig muszáj megállítani a…

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, October 30, 2022

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Durva ellentámadás várható a Fidesztől

Hadházy: 677 millió forintból húztak fel egy 12 fős bölcsődét egy nógrádi faluban

Elhallgatta a közmédia, hogy miért akcióztak Hadházy Ákosék az MTVA székházánál

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Böjte Csaba nevelőotthonában gyerekkorában megerőszakolt nő levelét olvasták fel a Parlamentben

Orbán bejelentette, hogy fel akar lázadni