Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

A noÁr Mozgalom soha nem állna egy színpadra Hadházyval

Hiszen ő egy politikus, a noÁr Mozgalom pedig nem politizál.

Molnár Áron színész, a noÁR Mozgalom alapítója, a rendezvény házigazdája beszél a tanárok melletti szolidaritási tüntetésen és koncerten Budapesten, a Kossuth téren 2022. október 5-én.
Molnár Áron színész, a noÁR Mozgalom alapítója, a rendezvény házigazdája beszél a tanárok melletti szolidaritási tüntetésen és koncerten Budapesten, a Kossuth téren 2022. október 5-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

„Beáll-e a noÁr Hadházy Ákos mellé?” – tette fel az egész országot izgalomban tartó kérdést a noÁr Mozgalom Facebook-oldala, hogy aztán a pécsi diáklányt is megkáromkodtató Molnár Áron hivatásos ripacskodó köré szervezett szekta világossá tegye: nem, soha nem állnának egy színpadra Hadházyval.

A hosszú okfejtés lényegében azt taglalja, hogy „a noÁr” pártpolitikától független mozgalom, Hadházy Ákos viszont politikus:

Beáll-e a noÁr Hadházy Ákos mellé?
A noÁr Mozgalom nem, de Molnár Áron kint lesz november 4-én, pénteken 17:30-kor az MTVA székháznál a pedagógusok és diákok melletti kiálláson. Elmondjuk miért. A noÁr lassan öt éve hirdeti, hogy pártpolitikától független mozgalom. Nálunk ez azt jelenti, hogyha a regnáló hatalom, jelen esetben a Fidesz, szétveri az oktatást, az egészségügyet, a szociális szférát, meg úgy egyáltalán az országot, akkor beléjük szállunk páros lábbal. Ha nem a Fidesz lesz hatalmon, hanem valaki más és az értékrendünkkel nem azonos politikát folytat, akkor beléjük fogunk páros lábbal szállni.
Hadházy Ákos politikus. SOHA nem álltunk egy színpadon politikussal. Ez így van 4 éve. Október 23-án is felkérte az ADOM Diákmozgalom a noÁr Mozgalom delegáltjaként Áront, hogy szólaljon fel a tüntetésen, de miután kiderült, hogy Karácsony Gergely is felszólal, úgy döntöttünk, hogy Áron nem lép színpadra, hiszen a főpolgármester politikus.
Ha visszanézitek, hogy az elmúlt 4 évben hány párt által szervezett eseményt osztottunk meg, egyet sem fogtok találni. Azt akarjuk, hogy a politikusok érezzék, folyamatosan rajtuk tartjuk a szemünket, kritikusak leszünk velük szemben és nem lesz kivétel ez alól egyikük sem. Ha ezt a kezdeményezést hiteles civilek hozzák létre, mozgalomként is kérdés nélkül állunk az esemény mellé.
Pártpolitikától függetlenül az oktatás rendszerszintű javításának ügye mellett állunk, és ez továbbra is így lesz!

Beáll-e a noÁr Hadházy Ákos mellé?A noÁr Mozgalom nem, de Molnár Áron kint lesz november 4-én, pénteken 17:30-kor az…

Posted by noÁr on Monday, October 31, 2022

A dolog előzménye, hogy Hadházy egy ideje az MTVA óbudai székházánál sátrazik, és előzőleg arra kérte az embereket, hogy november 4-én csatlakozzanak hozzá, „vegyék blokád alá az épületet”.

Ha elegen leszünk, benne leszünk a tévében!Muszáj hazudniuk, mert túl sokat loptak. Nekünk pedig muszáj megállítani a…

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, October 30, 2022

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten