Baleset

Kiderült, mi okozhatta a délelőtti vonatbalesetet Adácsnál

Bűnügy

Közösült vele, mielőtt elvágta a torkát: sokkoló részletek derültek ki a miskolci pályaudvaron talált holttest ügyében

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Hatalmas gyomrot eresztett Orbán Viktor a zalaegerszegieknek – fotó

Orbán Viktor miniszterelnök (b) a Mindszentyneumban az épület ünnepélyes átadóján és az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulóján tartott megemlékezésen Zalaegerszegen 2022. október 23-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) a Mindszentyneumban az épület ünnepélyes átadóján és az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulóján tartott megemlékezésen Zalaegerszegen 2022. október 23-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Igazi pöffeszkedő, TSZ-elnök típusú elhízott testalkatot növesztett Orbán Viktor, erről árulkodik a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott mai fotó.

A kormányfő Zalaegerszegen, sötét kordonok között elkerítve szónokolt híveinek, és a Népszava azt is tudni véli: „EU-s pénzből vett kisbuszokkal vitték” a hallgatóságát a nagy eseményre.

A putyinista magyar miniszterelnök október 23-a alkalmából többek között arról beszélt, hogy 1956-ban megtanultuk, nehéz időkben csak az összefogás segíthet, ezért ne törődjünk azokkal, akik „hol az árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek Magyarországra”.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!