Belföld

Összeverte egymást két fideszes politikus, kórházba kerültek

Baleset

Hajók égtek az alsóörsi kikötőben

Belföld

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Hatalmas gyomrot eresztett Orbán Viktor a zalaegerszegieknek – fotó

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (b) a Mindszentyneumban az épület ünnepélyes átadóján és az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulóján tartott megemlékezésen Zalaegerszegen 2022. október 23-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) a Mindszentyneumban az épület ünnepélyes átadóján és az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulóján tartott megemlékezésen Zalaegerszegen 2022. október 23-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Igazi pöffeszkedő, TSZ-elnök típusú elhízott testalkatot növesztett Orbán Viktor, erről árulkodik a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott mai fotó.

A kormányfő Zalaegerszegen, sötét kordonok között elkerítve szónokolt híveinek, és a Népszava azt is tudni véli: „EU-s pénzből vett kisbuszokkal vitték” a hallgatóságát a nagy eseményre.

A putyinista magyar miniszterelnök október 23-a alkalmából többek között arról beszélt, hogy 1956-ban megtanultuk, nehéz időkben csak az összefogás segíthet, ezért ne törődjünk azokkal, akik „hol az árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek Magyarországra”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében

Ismét óriásit emelkedik Orbán Viktor fizetése, más egy év alatt sem keres ennyit

Nagy Feró: Orbán Viktor zseniálisan vezeti az országot

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Nem állt fel a Fidesz-frakció Navalnij emlékére, mert Orbán szerint „sovinisztáknak nem jár tisztelet”

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése