Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Egész nap a Karmelitában ültek Orbánék, megszületett a kormányzati álláspont: „ebből elég volt”

Orbán Viktor miniszterelnök (elöl, j2) kormányülésen beszél a Karmelita kolostorban 2022. október 19-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (elöl, j2) kormányülésen beszél a Karmelita kolostorban 2022. október 19-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Egész napos kormányülés zajlott szerdán a Karmelita kolostorban, a kétnapos brüsszeli EU-csúcs előtt Orbán Viktor vezetésével Magyarország kormánya teljes körben, valamint az uniós ügyekben illetékes miniszterek részvételével külön is megtárgyalták, hogy mi mindenért Brüsszel a hibás.

A magyar gazdaság és a magyar családok számára az elhibázott brüsszeli szankciók már így is szinte elviselhetetlen…

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, October 19, 2022

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek úgy magyarázta, hogy az előterjesztések megtárgyalása során világossá vált: Brüsszel legújabb javaslata a gázársapkáról Magyarország számára a jelenlegi formájában gázembargót jelent!

A magyar gazdaság és a magyar családok számára viszont az elhibázott brüsszeli szankciók már így is szinte elviselhetetlen terhet jelentenek, ebből elég volt

– ismertette a kormányzati álláspontot Havasi Bertalan, hozzátéve: Orbán Viktor ennek megfelelően a háborús szankciós politika átgondolását, ésszerű alapokra helyezését fogja szorgalmazni az EU-s állam- és kormányfők csütörtök-pénteki csúcstalálkozóján.