Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Öngyilkos lett egy határvadász

Orbán Viktor miniszterelnök (k) beszédet mond a határvadász ezred megalakulása alkalmából tartott ünnepségen, az első határvadászok eskütételén a Készenléti Rendőrség budapesti központjában 2022. szeptember 9-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (k) beszédet mond a határvadász ezred megalakulása alkalmából tartott ünnepségen, az első határvadászok eskütételén a Készenléti Rendőrség budapesti központjában 2022. szeptember 9-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Önkezével vetett véget életének egy szerződéses határvadász hétfő reggel – értesült a Magyar Nemzet, a lap információit az ORFK Kommunikációs Szolgálata megerősítette.

Mint írták, az eset október 10-én a reggeli órákban történt, a határvadász szolgálati idejében végzett magával. A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, hogy mi állhat a háttérben, arról nem tudni többet.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.