A Fidesz szerint Brüsszel miatt nincs szemétszállítás Budapesten

A Fidesz szerint Brüsszel miatt nincs szemétszállítás Budapesten

A Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja szerint különösen álságos Karácsony Gergely főpolgármestertől, hogy korábban támogatta a brüsszeli szankciókat, annak következményei miatt azonban már a kormányra mutogat!

A Fidesz Budapest nevű Facebook-oldalon szerdán azt közölték, hogy a főpolgármester még az „ál-Klicskónak” azt mondta: örülök annak, hogy létrejött a szankciós csomag és hogy Magyarország végül is ezt nem tudta megakadályozni.

Baloldali hárítás szemétszállítás ügyben is❗🚫 Különösen álságos Karácsony Gergelytől, hogy korábban támogatta a…

Posted by Fidesz Budapest on Wednesday, October 5, 2022

A bejegyzés szerint Karácsony a fővárosi közgyűlés ülésén pedig úgy fogalmazott: nagyon remélem, hogy az Európai Unió nem nézi tétlenül azt, hogy az energiakrízis romba dönti az egész európai gazdaságot, és legalább olyan bátor döntések következnek, mint amilyenek a szankciók voltak Oroszországgal szemben.

„Most pedig, hogy a brüsszeli szankcióknak következményei vannak, és az energiaárak eddig soha nem látott magasságban vannak, már a kormányra hárítja a felelősséget, és a kormánytól várja a megoldást. Pedig az energiaárak, nem a kormány miatt emelkedtek, hanem a Karácsony Gergely által is támogatott szankciók miatt”

– kötötték össze az alulfizetett szemétszállítókat is a mindig, mindenről tehető „Brüsszellel”.

Kapcsolódó hírek