Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Mégsem zár be a csepeli munkásszálló, amely miatt Karácsony Gergely nekiesett egy NER-lovagnak

Mégsem zár be a csepeli munkásszálló, amely miatt Karácsony Gergely nekiesett egy NER-lovagnak
Forrás: Google Street View

Nem zár be a csepeli Zászlós Szálló, az önkormányzatnak sikerült megállapodnia a munkásszálló működtetőjével – közölte a XXI. kerület polgármestere szerdán a Facebook-oldalán.

A fideszes Borbély Lénárd felidézte: nemrég jelent meg a hír, hogy a háború okozta magas energiaárak miatt az egyik csepeli munkásszálló október 15-én bezár, így 250 embernek – köztük 50 gyereknek – megszűnik a lakhatása.

„Csepel polgármestereként sikeres tárgyalást folytattam a szállót működtető Indotek Group vezetőjével, Jellinek Dániellel, akivel nemcsak arról állapodtunk meg, hogy vállalják a téli üzemelés többletköltségét és továbbra is működtetik a megemelt árak mellett az épületet, hanem további fejlesztéseket is végrehajtanak”, megkezdik a szálló teljeskörű felújítását, összkomfortossá és energiahatékonnyá tételét

– írta a kerület vezetője.

Megállapodtunk – NEM zár be a csepeli Zászlós szállóNemrég jelent meg a hír, hogy a háború okozta magas energiaárak…

Posted by Borbély Lénárd on Tuesday, September 27, 2022

Hozzátette, állítólag arról is megállapodtak, hogy a cégcsoport a kerületben további magas színvonalú, összkomfortos munkásszállásokat alakít ki, amelyekben kizárólag cégekkel és állami szervezetekkel kötött szerződéses keretek között tartózkodnak majd munkavállalók.

Borbély Lénárd egyúttal visszaszólt Karácsony Gergely korábbi Facebook-posztjára, úgy fogalmazott: „az ilyen nehéz helyzetben a megoldást csak tárgyalásos úton, együttműködve lehet megtalálni. Nem pedig fenyegetőzve és üzengetve, ahogyan azt Karácsony Gergely főpolgármester tette”.