Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Kifosztás és bántalmazás miatt nyomoznak egy budapesti mentős ellen

Mentőautó 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak.
Mentőautó 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

„Bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás egy mentődolgozó ellen, a férfi munkaviszonya a mentőknél azonnali hatállyal megszűnt” – tudatta kedden az Országos Mentőszolgálat.

Facebook-oldalukon azt írták, „ha a gyanú beigazolódik, a férfi a tettével a cselekmény sértettje mellett 8500 becsületes mentődolgozónak is súlyos erkölcsi kárt okozott, többé nem lehet tagja a mentők közösségének”.

❗️NINCS HELYE A MENTŐK KÖZT❗️Bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás egy mentődolgozó ellen, a férfi munkaviszonya a…

Posted by Országos Mentőszolgálat on Tuesday, September 27, 2022

A rendőrség a hvg.hu-val annyit közölt még, hogy feljelentés alapján folyik nyomozás az ügyben, és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként kifosztás, valamint bántalmazás közfeladatot ellátó személy eljárásában megalapozott gyanúja miatt.

Forgalmas utcán esett össze egy férfi Gárdonyban, autósok mentették meg az életét

Felborult egy mentőautó Budapesten

Kirúgták a betegszállítót, aki mezítláb, egy köntösben hagyta magára Curtis anyját a lakása előtt

Szörnyű tragédia történt Demecserben

Súlyos bejelentést tett az ukrán rendőrség

Jelentős mennyiségű speedet találtak egy budapesti dílernél