Lefelezik a kalocsai óvodások péksüteményadagját

„Családbarát”, „magán kezdi a spórolást”.

Lefelezik a kalocsai óvodások péksüteményadagját
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Ki gondolta volna tavasszal, a kampányban, amikor a Fidesz unásig bömböltette az „előre megyünk, nem hátra” csasztuskát, hogy néhány hónappal később ez már ilyen mondatokat fog eredményezni:

„A 4-6 éves gyerekek részére eddigiekben kiküldésre került egy egész darab péksütemény helyett ezentúl egyes esetekben, figyelembe véve a termék súlyát, fél darabot biztosítunk.”

Ezt írta ugyanis a Kalocsai Közétkeztetési Intézmény egy tájékoztatásban, mely annak kapcsán született, hogy a település önkormányzati intézményeinek spórolási tervet kellett készíteniük a durván elszálló energiaárak miatt.

A levelet Bagó Zoltán önkormányzati képviselő osztotta meg a Facebook-oldalán, úgy kommentálva a helyzetet: „Ami erről eszembe jutott, az sajnos már nem tűri a nyomdafestéket… de jelenleg itt tartunk… (és erről nem az Intézmény dolgozói tehetnek szegények)”.

Kedves Kalocsaiak! Ami erről eszembe jutott, az sajnos már nem tűri a nyomdafestéket…de jelenleg itt tartunk…(és erről nem az Intézmény dolgozói tehetnek szegények)

Posted by Dr. Bagó Zoltán on Friday, September 16, 2022

És akkor egy szintén mai hír: havi 460 ezerért kapnak albérletet, 900 ezerért pedig irodát az országgyűlési képviselők. Taps, függöny.

Kapcsolódó hírek