Baleset

Súlyos buszbaleset történt az éjszaka Zalában, rengetegen megsérültek

Baleset

Két férfit holtan találtak Budapesten

Belföld

Te rohadék! Te szar alak! – Újabb fideszesnek gurult el a gyógyszere, nagyon pánikolhatnak

A Fidesz megmagyarázta: a brüsszeli baloldal újra és újra büntetni akarja Magyarországot

KÖVÉR László; ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz országos elnökségének tagja (b) a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. március 30-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A Fidesz elképesztőnek tartja, hogy az Európai Parlament a mostani válságban is csak Magyarország támadásával van elfoglalva

– reagált a „magyarázom a bizonyítványom”-üzemmódba kapcsolt kormánypárt arra, hogy az EP csütörtökön nagy többségel megszavazta azt a jelentést, mely szerint az uniós értékeket rendszerszintű veszély fenyegeti Magyarországon, és hazánk már nem tekinthető normálisan működő demokráciának.

„Miközben Európa lakosai épp az elhibázott brüsszeli szankciók miatt energiaválságtól szenvednek, a baloldali többségű Európai Parlamentnek még ebben a válságos helyzetben is az a legfontosabb, hogy Magyarországot támadja”

– olvasható a reakcióban. A Fidesz szerint ugyanis a brüsszeli baloldal „újra és újra meg akarja büntetni Magyarországot”, vissza akarja tartani az országnak járó pénzeket. Ezt a saját valóságában leledző párt szerint azért teszik, mert az áprilisi választáson ismét a Fidesz-KDNP győzött, amely nem engedi be a migránsokat Magyarországra, nem engedi be az LMBTQ-propagandát az iskolákba és ellenzi az energiaválságot okozó brüsszeli szankciókat.

A közleményben a Fidesz szégyennek nevezte, hogy a magyar baloldali EP-képviselők – „élükön Gyurcsányné” – ismét „saját hazájuk ellen dolgoznak”, ami legalábbis vaskos lódítás, hiszen ahogy az EP-nek, úgy a magyar ellenzéknek is a korrupt Orbán-kormány felé van kritikája, nem általában a magyar emberek irányába.

Ez is érdekelhet:
Megharapta a rendőrnőt egy férfi Debrecenben

Lázár János még mindig nincs bilincsben, ehelyett ma is kiposztolta: Megújulnak a pályaudvarok!

Rovarirtóval szennyezett babot hívott vissza egy áruházlánc

SMS-ben toborozza híveit a Fidesz október 23-ra

Sortűz Orbán Viktorra az EP-ben: „az orbáni rezsim alapja a korrupció”, „meg akarjuk tartani a magyarokat, de Orbán Viktort nem”

Magyar Péter fingatja a fideszes mamelukokat az Európai Parlamentben

Te rohadék! Te szar alak! – Újabb fideszesnek gurult el a gyógyszere, nagyon pánikolhatnak