Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

A Fidesz megmagyarázta: a brüsszeli baloldal újra és újra büntetni akarja Magyarországot

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz országos elnökségének tagja (b) a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. március 30-án.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz országos elnökségének tagja (b) a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. március 30-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A Fidesz elképesztőnek tartja, hogy az Európai Parlament a mostani válságban is csak Magyarország támadásával van elfoglalva

– reagált a „magyarázom a bizonyítványom”-üzemmódba kapcsolt kormánypárt arra, hogy az EP csütörtökön nagy többségel megszavazta azt a jelentést, mely szerint az uniós értékeket rendszerszintű veszély fenyegeti Magyarországon, és hazánk már nem tekinthető normálisan működő demokráciának.

„Miközben Európa lakosai épp az elhibázott brüsszeli szankciók miatt energiaválságtól szenvednek, a baloldali többségű Európai Parlamentnek még ebben a válságos helyzetben is az a legfontosabb, hogy Magyarországot támadja”

– olvasható a reakcióban. A Fidesz szerint ugyanis a brüsszeli baloldal „újra és újra meg akarja büntetni Magyarországot”, vissza akarja tartani az országnak járó pénzeket. Ezt a saját valóságában leledző párt szerint azért teszik, mert az áprilisi választáson ismét a Fidesz-KDNP győzött, amely nem engedi be a migránsokat Magyarországra, nem engedi be az LMBTQ-propagandát az iskolákba és ellenzi az energiaválságot okozó brüsszeli szankciókat.

A közleményben a Fidesz szégyennek nevezte, hogy a magyar baloldali EP-képviselők – „élükön Gyurcsányné” – ismét „saját hazájuk ellen dolgoznak”, ami legalábbis vaskos lódítás, hiszen ahogy az EP-nek, úgy a magyar ellenzéknek is a korrupt Orbán-kormány felé van kritikája, nem általában a magyar emberek irányába.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz