Vasrúddal agyonvertek, összerugdostak egy 23 éves férfit Erdőkertesen, meghalt

Az eszméletlen fiatalt kabáttal takarta le a gyilkos testvérpár, fejére egy radiátort húztak.

Meghalt a kórházban az a 23 éves férfi, akit volt élettársának testvérei vasrúddal többször fejen ütöttek Erdőkertesen még csütörtökön.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap azt közölte: egy szemtanú tett bejelentést csütörtök este, hogy látta, amint Erdőkertesen két férfi durván bántalmaz egy harmadikat. A rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek.

Az áldozat volt élettársa erdőkertesi házához ment, ahol kiabált és szidalmazta a nőt, mire annak két testvére, egy 31 éves és egy 41 éves férfit rárontott. A testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és testszerte rugdosta a sértettet. A fiatalember eszméletét vesztette, magatehetetlenül feküdt.

A két testvér behúzta a garázsba, testét egy kabáttal letakarták, a fejére egy radiátort húztak.

A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőknek újra kellett éleszteniük, majd kórházba vitték.

A bántalmazott férfi koponya- és arccsonttörést, szegycsonttörést, valamint koponyazúzódást szenvedett el, ennek következtében traumás agyvizenyő alakult ki nála. A fiatalember pénteken meghalt.

A bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás, a rendőrök kezdeményezték a letartóztatásukat.

Kapcsolódó hírek