Megtartották Orbánék az első őszi kormányülést; ígérik, nem lesz energiahiány

Állítják: „lesz gáz, áram, fűtőanyag”, kérdés, hogy mindenki meg is tudja-e majd fizetni.

Orbán Viktor miniszterelnök (k) az őszi politikai időszak első kormányülését tartja a Karmelita kolostorban 2022. szeptember 2-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (k) az őszi politikai időszak első kormányülését tartja a Karmelita kolostorban 2022. szeptember 2-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével megtartották az őszi politikai időszak első kormányülését a Karmelita kolostorban – közölte a jó hírt Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

A miniszterek egyebek mellett áttekintették az energia-veszélyhelyzeti valamint az aszály-veszélyhelyzeti operatív törzs eddigi munkáját, majd az aktuális költségvetési és gazdasági kérdésekről tárgyaltak.

Első őszi kormányülés. A háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt egész Európában energiaválság tombol. Nem ülünk ölbe tett kézzel: Magyarországon van és lesz gáz, áram és fűtőanyag! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Posted by Orbán Viktor on Friday, September 2, 2022

Megállapították: a háború és az „elhibázott brüsszeli szankciók miatt” egész Európában energiaválság várható az ősszel. Magyarországon azonban a kormány eddigi intézkedéseinek köszönhetően nem lesz energiahiány; van és lesz gáz, áram, fűtőanyag!

A kormány mindent megtesz azért, hogy a háborús inflációtól megvédje a magyarokat, és megvédje a rezsicsökkentést – áll a sajtófőnök tájékoztatásában.

Kapcsolódó hírek