Nem tetszett a hal, ráöntötte a levest a pincérre egy nő Baján

A felszolgáló leöntött ingje a rendőrség fotóján.
A felszolgáló leöntött ingje a rendőrség fotóján. Fotó: police.hu

Garázdaság miatt nyomoztak a bajai rendőrök egy házaspárral szemben, akiknek „problémájuk akadt a kiszolgálással” az egyik étteremben, ezért egyikük a pincér nyakába borította a halászlevét, a másik pedig nekiesett – írja a police.hu.

A rendőrség közleménye szerint egy háromtagú család érkezett az egyik bajai étterembe még augusztus 1-jén, leültek, majd halászlevet rendeltek. A pincér felszolgálta az ételt és elindult felvenni egy másik asztal rendelését, ám nem sok idő telt el és a korábbi asztalnál ülő asszony jelezte, hogy problémája akadt az étellel.

Azt kérte a férfitól, hogy cseréljék ki a halát, aminek egy részét idő közben el is fogyasztotta.

Az alkalmazott közölte, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mivel már elfogyott az étel egy része. Az asszonyt felbosszantották a történtek, szóváltás alakult ki kettejük között, majd a pincér nyakába borította a levesét, és szidalmazni kezdte. Az alkalmazott távozásra szólította fel a családot, de ehelyett a nő férje is nekiesett a férfinak és dulakodni kezdtek. A csetepaténak végül a többi alkalmazott és a vendégek vetettek véget.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt és garázdaság miatt folytattak eljárást velük szemben. A nyomozást a napokban lezárták és vádemelési javaslattal küldték az ügy iratait az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó hírek