Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Napi Fidesz-hiszti: Gyurcsány és tagozatai a bukott gazdaságpolitikát akarják visszahozni

Napi Fidesz-hiszti: Gyurcsány és tagozatai a bukott gazdaságpolitikát akarják visszahozni

Gyurcsány és tagozatai a bukott gazdaságpolitikát akarják visszahozni, amivel „se élelmiszer, se benzinárstop nem lenne”

– hisztikélte a Fidesz csütörtökön is a napi értelmetlen gyurcsányozást annak örvén, hogy a DK-s Varju László arról beszélt: nincs még egy olyan európai ország, ahol 21 százalékos lenne az átlagos élelmiszer-infláció, és ezért Orbán Viktor a felelős.

Az Orbán-párt kommünikéje szerint viszont az „elhúzódó háború” és a „káros brüsszeli szankciók” együtt okozzák a „háborús inflációt” és az egyre fokozódó energiaválságot.

Mindeközben Gyurcsányék nem bírják elviselni, hogy a magyar családokat egyedülálló intézkedések védik a háborús inflációtól, és még a gazdaság is erősödik

– tették hozzá, megjegyezve azt is, hogy szerintük a családtámogatásokat és a rezsicsökkentést „ki nem állhatják Gyurcsányék, mert őket csak a hatalom érdekli, reggel, éjjel meg este”.

Hogy az alaptörvényt tizenegyszer módosító, a választási törvényt átalakító, a totális propagandaüzemmódban dübörgő közmédiára támaszkodó, lépten-nyomon veszélyhelyzetet kiáltva kormányozó Fidesz hogyan NEM a hatalom foggal-körömmel való megtartását mutatja be, az az élet nagy kérdése, ugyebár.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten